foxyy20 Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2007 Merhaba arkadaşlar 2 gece önce çok korkunç bir olay yaşadım bunu sizinle paylaşmak istiyorum..ne olabileceğini bilmiyorum ama olabileceğini düşündüğüm şeylerde iyi saatte olsunlar yada hayalet??...gibi Olay şöyle başlıyor 3 ten sonra yattım ve biraz uyuduktan sonra rahmetli geldi diye çok net ve güzel bir kadın sesiyle uyandım gözlerimi açtım,karşımda yatağımın tam yanında kafasını göremediğim üzerinde beyaz bir gecelik olan birirsnin bana doğru durduğunu gördüm ve gerçekmii deilmi diye gözümü tekrar kapatıp açtım uyanıktım ve hala duruyordu dua okumaya başladım fakat duanın yarısını hatırlamakta zorlandım korkudan heralde...sonra tekrardan uyumaya çaliıştım fakat yine aynı şeyi görüp gözlerimi kapattığımdada inanılmaz değişik sesler duyuyordum gözümü açtığımda hala orda duruyordu ve çığlık atmaya çalıştım o kadar çok kormuştumki sesim çok az çıktı ve kesik kesik nefes alıyodum korkudan dilim tutulmuş gibi oldum sesim çıkmıyorduu o korkuyu unutamam... dua okumaya devam edip yorganı başıma çektim sesler kasilmedi en sonunda ışığı açtm ve dua okumaya devm ettim...seslerde kesildi görüntüde yok oldu sonra ışık açık uyumuşum... SİZCE GÖRMÜŞ OLDUĞUM ŞEY,YAŞAMIŞ OLDUĞUM ŞEY NEDİR?BİZ ARKADAŞLARLA HAYALETLERDEN ŞÜPHELENİYORUZ ÇÜNKÜ KALDIĞIMIZ YER 1901 SENESİNDEN KALMA ESKİ BİR BİNA VE DĞER ARKADAŞLARDA ARADA SESLER DUYUYORLARMIŞŞ...BAŞIMA GELEDİĞİ İÇİN İNANMAMIŞTIM AMA ŞİMDİ GERÇEKTEN İNANDIM... SİZCE NE OLABİLİR? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Eski zamanlardan kalma mekanlarda zaman zaman böyle vakalarla karşılaşırlar, genelde çevrede gördüğünüz yıkık tahta evleri çoğu kişi restore ettirmeye çekinir. Orada ruhların yaşadığını düşünürler. Yurtdışında da böyle paranormal vakalar yaşayan insanlar var. Size herhangi fiziki zarar veremezler korku filmlerindeki gibi ancak geceleri dolaştıkları için rüyada bir astral seyahat olduğu için farklı boyutlarla iletişime geçtiğinizde görebilirsiniz. Bununda uyku ile uyanıklık arasında olması mümkün. Ayrıca "gözümü açtım halen oradaydı demişsin" uyanık olup olmadığından emin değildin belkide halen rüya görüyordun. Rüyada bile rüya görme olayı vardır bildiğin üzere. Ben bir kaç kez yaşadım. Yatmadan önce ayet'el kürsi, felak ve nas surelerini oku. Öyle yat. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
foxyy20 Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 teyzemin bi evi vardı çok eskiydi biz oturuken ışıklar yanıp sönerdi önümüzden sanki birileri geçerdi ve sürekli bi ışık topu gezinirdi evin içinde bunu n gibi bişe seninki sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Auraile6his Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Dogum tarihin ile Evin tarihini ve ev numarasinin hesabini yap. Yasadigin olay , hayalet olsaydi mutlaka hareketini gorurdun , sesleri ayri goruntuyu ayri boyutta gormen , iletisimde bulunmak isteyenin aslinda, o goruntuden uzak bir halde oldugunu gosteriyor, Seni korkutmamasi icin sabit bir goruntu yollamaya calismis. Dedigim hesap , dusundugum gibi cikarsa, Astral seyahatta, ruhani irtibatina denk gelmisin, ama sonuc olarak , evden birisi yardim istiyor, seni guc olarak secmis durumda, iletisimi senin uzerinde ayna olarak kullanacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locce Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Beyaz bir elbise olduğuna göre kötü olamaz. Sana zarar vereceğini de sanmam. Bu tür durumlarda sakin ol, korkma. Allah'ın seninle olduğunu bil ve hiçbr şeyin zarar veremeyeceğini unutma. Tabi dua da oku. Ama biraz da kendine vesvese vermişsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.