Jump to content

Gördüğüm Ne Olabilir?

foxyy20

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar 2 gece önce çok korkunç bir olay yaşadım bunu sizinle paylaşmak istiyorum..ne olabileceğini bilmiyorum ama olabileceğini düşündüğüm şeylerde iyi saatte olsunlar yada hayalet??...gibi

Olay şöyle başlıyor 3 ten sonra yattım ve biraz uyuduktan sonra rahmetli geldi diye çok net ve güzel bir kadın sesiyle uyandım gözlerimi açtım,karşımda yatağımın tam yanında kafasını göremediğim üzerinde beyaz bir gecelik olan birirsnin bana doğru durduğunu gördüm ve gerçekmii deilmi diye gözümü tekrar kapatıp açtım uyanıktım ve hala duruyordu dua okumaya başladım fakat duanın yarısını hatırlamakta zorlandım korkudan heralde...sonra tekrardan uyumaya çaliıştım fakat yine aynı şeyi görüp gözlerimi kapattığımdada inanılmaz değişik sesler duyuyordum gözümü açtığımda hala orda duruyordu ve çığlık atmaya çalıştım o kadar çok kormuştumki sesim çok az çıktı ve kesik kesik nefes alıyodum korkudan dilim tutulmuş gibi oldum sesim çıkmıyorduu o korkuyu unutamam... dua okumaya devam edip yorganı başıma çektim sesler kasilmedi en sonunda ışığı açtm ve dua okumaya devm ettim...seslerde kesildi görüntüde yok oldu sonra ışık açık uyumuşum...

SİZCE GÖRMÜŞ OLDUĞUM ŞEY,YAŞAMIŞ OLDUĞUM ŞEY NEDİR?BİZ ARKADAŞLARLA HAYALETLERDEN ŞÜPHELENİYORUZ ÇÜNKÜ KALDIĞIMIZ YER 1901 SENESİNDEN KALMA ESKİ BİR BİNA VE DĞER ARKADAŞLARDA ARADA SESLER DUYUYORLARMIŞŞ...BAŞIMA GELEDİĞİ İÇİN İNANMAMIŞTIM AMA ŞİMDİ GERÇEKTEN İNANDIM...

SİZCE NE OLABİLİR?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eski zamanlardan kalma mekanlarda zaman zaman böyle vakalarla karşılaşırlar, genelde çevrede gördüğünüz yıkık tahta evleri çoğu kişi restore ettirmeye çekinir. Orada ruhların yaşadığını düşünürler. Yurtdışında da böyle paranormal vakalar yaşayan insanlar var. Size herhangi fiziki zarar veremezler korku filmlerindeki gibi ancak geceleri dolaştıkları için rüyada bir astral seyahat olduğu için farklı boyutlarla iletişime geçtiğinizde görebilirsiniz. Bununda uyku ile uyanıklık arasında olması mümkün. Ayrıca "gözümü açtım halen oradaydı demişsin" uyanık olup olmadığından emin değildin belkide halen rüya görüyordun. Rüyada bile rüya görme olayı vardır bildiğin üzere. Ben bir kaç kez yaşadım. Yatmadan önce ayet'el kürsi, felak ve nas surelerini oku. Öyle yat.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dogum tarihin ile Evin tarihini ve ev numarasinin hesabini yap.

Yasadigin olay , hayalet olsaydi mutlaka hareketini gorurdun , sesleri ayri goruntuyu ayri boyutta gormen , iletisimde bulunmak isteyenin aslinda, o goruntuden uzak bir halde oldugunu gosteriyor, Seni korkutmamasi icin sabit bir goruntu yollamaya calismis. Dedigim hesap , dusundugum gibi cikarsa, Astral seyahatta, ruhani irtibatina denk gelmisin, ama sonuc olarak , evden birisi yardim istiyor, seni guc olarak secmis durumda, iletisimi senin uzerinde ayna olarak kullanacak.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...