MALCOLMX Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2007 for Vendetta", Amerikan çizgi roman kalıplarını değiştiren ünlü İngiliz yazar Alan Moore’un "Watchmen" (1987) öncesi çalışmalarından biri. Moore’un gelecek öngörüsü doğru çıkmamış olsa da "V for Vendetta" dönemin Soğuk Savaş paranoyasını yansıtan eserler arasında önemli bir yer tutar. http://www.avclub.com/content/files/images/Alanportrait-1.article_0.jpg “V for Vendetta", George Orwell’ın "1984"ü, Ray Bradbury’nin "Fahrenheit 451"i gibi disütopik romanlarla Batman’in bir karışımı gibi görülebilir. Üçüncü Dünya Savaşı’nın ardından faşist bir parti olan Norsefire, İngiltere’de iktidara gelmiş ve özgürlüklerin kısıtlandığı bir dönem başlamıştır. "Tam bu esnada" kendini sadece “V 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 malcom v aslında beni temsil ediyor.. gizemli ve mücadeleci ruhu bana geçmiş.. belkide hepimiz böyle bir karakteri canlandırıyoruz.. .çok güzel bir paylaşım eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stronghold Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 mukemmelsın malcolmıx.degındıgın konular gayet orjınal.hayran oldugumuz 'V' yı de konu alman cok hosuma gıttı.yazılarının devamını beklıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 müthiş bir karakter yapmışlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 süper bi çizgi roman...filmi de çizgi romanın hakkını verecek nitelikte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Sizler sağolun arkadaşlar;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Tebrik etmek istediğim bir konu.. İsabetli bir başlık olmasının yanında çok iyi hazırlanmış. Ellerine sağlık çok beğendim:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 eline saglık malcolm efsane bir cizgi roman.tanımayan yoktur sanırım bu karakteri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Çizgiromanından çok filmiyle tanınmıştır belki de V.Orijinal karaktere ve ruha sadık kalarak çekilen filmi de sıkılmadan onlarca kez izleyebilirim zira filmdeki diyaloglar çok ustaca hazırlanmışlar...Teşekkürler MALCOLMX. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Güzel yorumlarınız için sizler sağolun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Heyttt bea bu paylaşımı yeni gördüm eline sağlık cölde kalmış birine uzatılan bir bardak suyu içişi gibi okudum yazıyı:clapping::clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 yararlı olduysa ne mutlu bana;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.