cl4rk Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2007 Merhaba arkadaşlar ben Psi-Ball ı yapıyorum hissediyorum ama renk veremiyorum göremiyorum bi yardım edin forumda msn adresi vermeyiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Aynı sorun bendede var.Bende yardım istiyorummmm:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 psi- ball nedir psişik top filanmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 yok pokeball:D uehuehhee nese şaka bi yana insanın konsantrasyonunu en yüksek tuttuğu anda yarattığı bi çeşit hayal topu göremediğin bir şeyi tuttuğun yuvarlak bi şey psiball yani tam anlatamadımda işte böle bişi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 psi- ball nedir psişik top filanmı burda acıklamasıyla bulabilirsin : http://www.gnoxis.com/forum/psisik-yetenekler/8375-psiball.html 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Çok teşekkür ediyorum arkadaşım:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Bende teşekkür edeirm.Bende bakyim ordan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Renk gereksiz bir şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest CeRKeS Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 bnce renk gerekli rengini fln görürsen daha rahat fırlatırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 Renk olsa daha güzel olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.