Dolunay Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2007 Bu rüya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Arattım ama bulamadım. Umarım yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 manje bu ifadelerin hepsini aynı anda yapmama neden olduğun için teşekkürler:) Nerde garip şeyler var bulup çıkarıyosun... ve bende seni izliyodum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Ve ben seni izliyodum... Bende beğendim şarkıyı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 uzat elini çıkar maskemi..............sanırım bu el ancak kendi elimiz olabilir şarkı çok hoş saol:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 saol manje sevdigim bi gruptur:) ama grubun adı Çin seddi değil Cin Seddi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Düzeltebiliyosan düzeltir misin o zaman..Ben düzeltemiyorum da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Düzeltebiliyosan düzeltir misin o zaman..Ben düzeltemiyorum da Baslık duzelti:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.