egonya Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 http://img401.imageshack.us/img401/7730/63yy9fb3.gif.http://img337.imageshack.us/img337/7997/65ue6nn7.gif...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 yeryüzünün en güzel prensesinin bu teklifi karsısında bi an bile düşünmek delilik olurdu herhalde.buyrun hanfendi piste gecelim lütfen:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Çok romantiksiniz ya:):) Eh ne güsel egonyamı dansa kaldıran var:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 madem oyle diyorsunuz sizde benimle dants etmek istermisiniz genc bayan ?? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 :):) Neden olmasın, elbette bayım:):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 İki şık var bu resimde 1-kavalye bulamamış kadın, adam cansız manken bence kadın sürükleyerek götürüyor 2-ya da ikisi de dans etmeyi bilmiyor, ayaklarında rollerblade patenlerden var tutunarak öğrenmeye çalışıyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 yeryüzünün en güzel prensesinin bu teklifi karsısında bi an bile düşünmek delilik olurdu herhalde.buyrun hanfendi piste gecelim lütfen:) tsk ederım sevgılı sovalyem :)benı cok mutlu ettınız bu sozlerınızle........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 İki şık var bu resimde 1-kavalye bulamamış kadın, adam cansız manken bence kadın sürükleyerek götürüyor 2-ya da ikisi de dans etmeyi bilmiyor, ayaklarında rollerblade patenlerden var tutunarak öğrenmeye çalışıyorlar ikiside değil locked.o kadar mutlular kı mutluluktan uctuklarının,ve ayaklarının yerden kesildiğinin farkında degıller:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 evet, mutlulukları yüzlerinden okunuyor adeta http://img116.imageshack.us/img116/3213/ohuhuhuer9.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 ohoooo bless hanımlarda gelmisler...hayde eller dürüdürüüdü dütdürü dürüüüü.. cocukları cekelim pistten...osman abiii kap cocugu olmuyo bole bak sovalyeye takılcak simdi...dürüdürüdürüüüü :rofl: romantik ortamı bozdum kusura bakmayın ego - ensi saygılar dilerim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 ohoooo bless hanımlarda gelmisler...hayde eller dürüdürüüdü dütdürü dürüüüü.. cocukları cekelim pistten...osman abiii kap cocugu olmuyo bole bak sovalyeye takılcak simdi...dürüdürüdürüüüü :rofl: romantik ortamı bozdum kusura bakmayın ego - ensi saygılar dilerim:) boogeeeeeeeee ya osman abinin ne işi var onun salatalık doğrayıp cacık yapması gerekiodu:rofl: senin yüzünden şövalyem de kaçtı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 "gıralıım gurban oliim,onu çövalye yapmayııın beni yapıın" .. by kahpe bizans -------------------- +şövalye denmez danstaki erkek eşe, kavalye denir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 "gıralıım gurban oliim,onu çövalye yapmayııın beni yapıın" .. by kahpe bizans -------------------- +şövalye denmez danstaki erkek eşe, kavalye denir:D heheheh onu ben de biliom canım:):) ama bizim şövalyeyle ilgili bi anımız var da:p:p:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Hem kavalye hem şövalye belki alla alla dansınıza bakın siz evlatlarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 bilmiyorum edemicem kusura bakmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 bilmiyorum edemicem kusura bakmayın ya edememen normal, ben de edemiorum arık:) boogee osman abiyi saldım çayıra misali salarsa piste böle olur işte :rofl: biliorum bu bir suikast girişimiydi:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 tangoyu çok seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Sen git mıknatıslı zarlarınla birilerini kandır zaten Yürüüü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 bence de çok güzel bi dans:) bi de dansedebilsem:):) sanırım Manje Schezo'ya sölemiş o lafı:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 evet =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 zaten bende mıknatıslı zar bulunmaz:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 leydim bu dansı bana lutfedermisiniz..........tmm benden bole bisey beklemiosun kendim olayım:) ulan dans etcenmi benimle bak uzattım elimi ya tut kalk edelim bi daha kalkmaz bak bu el ona gore "leydimmmm" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 leydim bu dansı bana lutfedermisiniz..........tmm benden bole bisey beklemiosun kendim olayım:) ulan dans etcenmi benimle bak uzattım elimi ya tut kalk edelim bi daha kalkmaz bak bu el ona gore "leydimmmm" biri beni mi çağırdı :D:D ama ben biliodum sırf benle dansedebilmek için Osman abiyi saldın piste:rofl: Tamam tutuyorum elinizi:D:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 biri beni mi çağırdı :D:D ama ben biliodum sırf benle dansedebilmek için Osman abiyi saldın piste:rofl: Tamam tutuyorum elinizi:D:D:D yasasınn leydimm cok mesuut ettiniz beni..ismim mesutta degil oysa..hahaha...guzel oldugunuz kadar kustahsınızda... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 yasasınn leydimm cok mesuut ettiniz beni..ismim mesutta degil oysa..hahaha...guzel oldugunuz kadar kustahsınızda... Lütfen çok konuşmayın da dansımızı edelim, isminizi lutfetmenize gerek yok zaten:):) Küstahlığım asalatimden kaynaklanıo, güzelliğim ezelden beri dillere destan zaten hahahaha:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.