egonya Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 http://img401.imageshack.us/img401/7730/63yy9fb3.gif.http://img337.imageshack.us/img337/7997/65ue6nn7.gif...... Alıntı
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 yeryüzünün en güzel prensesinin bu teklifi karsısında bi an bile düşünmek delilik olurdu herhalde.buyrun hanfendi piste gecelim lütfen:) 1 Alıntı
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Çok romantiksiniz ya:):) Eh ne güsel egonyamı dansa kaldıran var:) Alıntı
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 madem oyle diyorsunuz sizde benimle dants etmek istermisiniz genc bayan ?? 1 Alıntı
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 :):) Neden olmasın, elbette bayım:):) Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 İki şık var bu resimde 1-kavalye bulamamış kadın, adam cansız manken bence kadın sürükleyerek götürüyor 2-ya da ikisi de dans etmeyi bilmiyor, ayaklarında rollerblade patenlerden var tutunarak öğrenmeye çalışıyorlar Alıntı
egonya Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 yeryüzünün en güzel prensesinin bu teklifi karsısında bi an bile düşünmek delilik olurdu herhalde.buyrun hanfendi piste gecelim lütfen:) tsk ederım sevgılı sovalyem :)benı cok mutlu ettınız bu sozlerınızle........ Alıntı
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 İki şık var bu resimde 1-kavalye bulamamış kadın, adam cansız manken bence kadın sürükleyerek götürüyor 2-ya da ikisi de dans etmeyi bilmiyor, ayaklarında rollerblade patenlerden var tutunarak öğrenmeye çalışıyorlar ikiside değil locked.o kadar mutlular kı mutluluktan uctuklarının,ve ayaklarının yerden kesildiğinin farkında degıller:D Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 evet, mutlulukları yüzlerinden okunuyor adeta http://img116.imageshack.us/img116/3213/ohuhuhuer9.gif Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 ohoooo bless hanımlarda gelmisler...hayde eller dürüdürüüdü dütdürü dürüüüü.. cocukları cekelim pistten...osman abiii kap cocugu olmuyo bole bak sovalyeye takılcak simdi...dürüdürüdürüüüü :rofl: romantik ortamı bozdum kusura bakmayın ego - ensi saygılar dilerim:) Alıntı
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 ohoooo bless hanımlarda gelmisler...hayde eller dürüdürüüdü dütdürü dürüüüü.. cocukları cekelim pistten...osman abiii kap cocugu olmuyo bole bak sovalyeye takılcak simdi...dürüdürüdürüüüü :rofl: romantik ortamı bozdum kusura bakmayın ego - ensi saygılar dilerim:) boogeeeeeeeee ya osman abinin ne işi var onun salatalık doğrayıp cacık yapması gerekiodu:rofl: senin yüzünden şövalyem de kaçtı Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 "gıralıım gurban oliim,onu çövalye yapmayııın beni yapıın" .. by kahpe bizans -------------------- +şövalye denmez danstaki erkek eşe, kavalye denir:D Alıntı
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 "gıralıım gurban oliim,onu çövalye yapmayııın beni yapıın" .. by kahpe bizans -------------------- +şövalye denmez danstaki erkek eşe, kavalye denir:D heheheh onu ben de biliom canım:):) ama bizim şövalyeyle ilgili bi anımız var da:p:p:p Alıntı
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Hem kavalye hem şövalye belki alla alla dansınıza bakın siz evlatlarım Alıntı
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 bilmiyorum edemicem kusura bakmayın Alıntı
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 bilmiyorum edemicem kusura bakmayın ya edememen normal, ben de edemiorum arık:) boogee osman abiyi saldım çayıra misali salarsa piste böle olur işte :rofl: biliorum bu bir suikast girişimiydi:D:D:D Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 tangoyu çok seviyorum Alıntı
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Sen git mıknatıslı zarlarınla birilerini kandır zaten Yürüüü Alıntı
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 bence de çok güzel bi dans:) bi de dansedebilsem:):) sanırım Manje Schezo'ya sölemiş o lafı:D:D:D Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 zaten bende mıknatıslı zar bulunmaz:( Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 leydim bu dansı bana lutfedermisiniz..........tmm benden bole bisey beklemiosun kendim olayım:) ulan dans etcenmi benimle bak uzattım elimi ya tut kalk edelim bi daha kalkmaz bak bu el ona gore "leydimmmm" Alıntı
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 leydim bu dansı bana lutfedermisiniz..........tmm benden bole bisey beklemiosun kendim olayım:) ulan dans etcenmi benimle bak uzattım elimi ya tut kalk edelim bi daha kalkmaz bak bu el ona gore "leydimmmm" biri beni mi çağırdı :D:D ama ben biliodum sırf benle dansedebilmek için Osman abiyi saldın piste:rofl: Tamam tutuyorum elinizi:D:D:D 1 Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 biri beni mi çağırdı :D:D ama ben biliodum sırf benle dansedebilmek için Osman abiyi saldın piste:rofl: Tamam tutuyorum elinizi:D:D:D yasasınn leydimm cok mesuut ettiniz beni..ismim mesutta degil oysa..hahaha...guzel oldugunuz kadar kustahsınızda... 1 Alıntı
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 yasasınn leydimm cok mesuut ettiniz beni..ismim mesutta degil oysa..hahaha...guzel oldugunuz kadar kustahsınızda... Lütfen çok konuşmayın da dansımızı edelim, isminizi lutfetmenize gerek yok zaten:):) Küstahlığım asalatimden kaynaklanıo, güzelliğim ezelden beri dillere destan zaten hahahaha:rofl: Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.