Jump to content

Bu Dansı Bana Lütfeder Misiniz?

egonya

Önerilen Mesajlar

İki şık var bu resimde

1-kavalye bulamamış kadın, adam cansız manken bence kadın sürükleyerek götürüyor

2-ya da ikisi de dans etmeyi bilmiyor, ayaklarında rollerblade patenlerden var tutunarak öğrenmeye çalışıyorlar

ikiside değil locked.o kadar mutlular kı mutluluktan uctuklarının,ve ayaklarının yerden kesildiğinin farkında degıller:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ohoooo bless hanımlarda gelmisler...hayde eller dürüdürüüdü dütdürü dürüüüü..

cocukları cekelim pistten...osman abiii kap cocugu olmuyo bole bak sovalyeye takılcak simdi...dürüdürüdürüüüü :rofl: :rofl:

romantik ortamı bozdum kusura bakmayın :) ego - ensi saygılar dilerim:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ohoooo bless hanımlarda gelmisler...hayde eller dürüdürüüdü dütdürü dürüüüü..

cocukları cekelim pistten...osman abiii kap cocugu olmuyo bole bak sovalyeye takılcak simdi...dürüdürüdürüüüü :rofl: :rofl:

romantik ortamı bozdum kusura bakmayın :) ego - ensi saygılar dilerim:)

boogeeeeeeeee ya osman abinin ne işi var onun salatalık doğrayıp cacık yapması gerekiodu:rofl: :rofl: senin yüzünden şövalyem de kaçtı :cray:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"gıralıım gurban oliim,onu çövalye yapmayııın beni yapıın" .. by kahpe bizans

--------------------

+şövalye denmez danstaki erkek eşe, kavalye denir:D

heheheh onu ben de biliom canım:):):) ama bizim şövalyeyle ilgili bi anımız var da:p:p:p

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

leydim bu dansı bana lutfedermisiniz..........tmm benden bole bisey beklemiosun kendim olayım:)

ulan dans etcenmi benimle bak uzattım elimi ya tut kalk edelim bi daha kalkmaz bak bu el ona gore "leydimmmm" :rofl:

biri beni mi çağırdı :D:D:D ama ben biliodum sırf benle dansedebilmek için Osman abiyi saldın piste:rofl: :rofl: Tamam tutuyorum elinizi:D:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

biri beni mi çağırdı :D:D:D ama ben biliodum sırf benle dansedebilmek için Osman abiyi saldın piste:rofl: :rofl: Tamam tutuyorum elinizi:D:D:D

yasasınn leydimm cok mesuut ettiniz beni..ismim mesutta degil oysa..hahaha...guzel oldugunuz kadar kustahsınızda...:blink:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yasasınn leydimm cok mesuut ettiniz beni..ismim mesutta degil oysa..hahaha...guzel oldugunuz kadar kustahsınızda...:blink:

Lütfen çok konuşmayın da dansımızı edelim, isminizi lutfetmenize gerek yok zaten:):):) Küstahlığım asalatimden kaynaklanıo, güzelliğim ezelden beri dillere destan zaten hahahaha:rofl: :rofl:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...