Kuranes Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 irlandadan post rock . gybe tadında . klipler ilgi çekici . müziksel orgazmı tatmak isteyenlere . edit : fragile'ın klibi tekrar izledim de bi klip bu kadar mı güzel olur bi parça bu kadar mı güzel yakışır bi klibe . hayran kaldım . God Is An Astronaut - Fragile God Is An Astronaut - All Is Violent , All Is Bright YouTube - All Is Violent All Is Bright 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 oy oy oy( sevinç efektleri babında) ...çok iyi severim eyvallah:) fragile çok severdim ah be kuranes...klip hakkını vermiş şarkının fazlasıyla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 (düzenlendi) hayal dünyasına geçiş yapıyorum resmen bu grupla bu video okadar güzelki parça okadar şahaneki izlerken gözlerinizde dolabilir çünkü bu grubun hissettirmeye çalıştığı küresel ısınma ,uzay, insanlar, doğa vb...... bu kliptede en önce sahip olduğumuz güzellikleri sonrada nasıl mahvettiğimizi anlatıyor ...... baya etkileyici http://www.youtube.com/watch?v=gQs8wwjJECQ videoları bırlestıremedıgım ıcın ayrı koydum mod'um mesajı duzenle kısmı gozukmuyoda bızde ondan yani Ağustos 25, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.