Locked Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 (düzenlendi) Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 :rofl: Muhteşeeem Helalll ! + Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 komediiiiii :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Ecel teri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Nerde kaldın, ben seni daha erken bekliyordum.!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 :rofl: super yaww Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 teheh kırmızı tshirt lü elemanın nefes alış verişi değişti:) bana yapalsar korkuya karşılık verdiğim saldırı tepkisiyle arkada duran yaşlı adamın azraili olurdum herhalde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.