shadeo Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 dk 2 -mac basladi mi? +bilemiyorum artik... dk 15 -sari kart mi? niye? +karsi takimdaki oyuncunun bacaklarini gorebiliyo musun? -ha, yakisikli cocuga vurdu diye mi? +tabi, sen nasil istersen... dk 41 -ofsayt ne demek +canim, fifa oyun kurallari gayet acik, bi ara okuruz beraber -ya sen beni hic sevmiyosun +adamlar beleste beklemesin diye var o kural -he tamam anladim +(eminim!) dk 45 -bitti mi mac? +ilk yari bitti dk 55 +goooooooooooolllllll!!!!!! yuru be!!!!!! -aa hakem t-shirtunu cikaran cocuga sari kart verdi. ben anladim, kesin maskulin goruntuleri yasakliyolar, o yuzden. +seni cok seviyorum dk 66 +has****tir -aa kirmizi kart, yine ayni cocuga. cok yakisikli +evet o yuzden kirmizi kart verdiler -bak ben sana demistim inanmadin dk 90 -noldu mac bitti mi? +evet canim (sayende zaten hic baslamadi...) -yendik mi simdi? +yendik, gol attik ya bi tane gormedin mi? -ya ne biliyim, yakisikli cocugu atti ya hakem belki kaybetmisizdir sandim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Adam hatun takımdan gözüne birini kestirdiyse kanalı değiştirir bi kere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 sürekli yakışıklı çocuk derse o kız deli eder insanı. Ne sabır varmış adamda:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Önce çok güldüğümü itiraf edeyim... Ardından da eğer bunlar alıntıysa da altına "alıntıdır" yazılmamışsa sileceğimi belirteyim. Nedense bir ekşisözlük havası sezdim bunlarda, ve o sitenin üyeleri "alıntılar" konusunda çok hassaslar. Ben de başka yerden bulunmuş yazıların bu şekilde sahiplenilmesine sıcak bakıyor sayılmam. Bilinsin, sonradan bana bozulunmasın. Mersi mersi. -------------------- Evet, internette aradım: "alıntı" imiş ama "alıntıdır" yazılmamış. Buyurun arkadaşlar, okuyup gülmeniz, karizma puanı falan vermeniz için son 24 saat. Sonrasında bu başlığı siliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 kız arkadaşınla maç izlersen...TERK EDİLİRSİN... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 +has****tir -aa kirmizi kart, yine ayni cocuga. cok yakisikli +evet o yuzden kirmizi kart verdiler -bak ben sana demistim inanmadin :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Çocukta da ne sabır varmış bu kız adamı delirtir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 çok bile dayanmış adam.. yerden yere vurmadığına dua etsin kız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Ben erkek olsam mac günü o kızı almam eve:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 SCARRED yazının sağ alt köşesinde 2 tane Alıntı yazıyor ya (bkz: ) edit: baktim zaten silmeyi unutmussun bir yil olmus )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.