shadeo Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2007 dk 2 -mac basladi mi? +bilemiyorum artik... dk 15 -sari kart mi? niye? +karsi takimdaki oyuncunun bacaklarini gorebiliyo musun? -ha, yakisikli cocuga vurdu diye mi? +tabi, sen nasil istersen... dk 41 -ofsayt ne demek +canim, fifa oyun kurallari gayet acik, bi ara okuruz beraber -ya sen beni hic sevmiyosun +adamlar beleste beklemesin diye var o kural -he tamam anladim +(eminim!) dk 45 -bitti mi mac? +ilk yari bitti dk 55 +goooooooooooolllllll!!!!!! yuru be!!!!!! -aa hakem t-shirtunu cikaran cocuga sari kart verdi. ben anladim, kesin maskulin goruntuleri yasakliyolar, o yuzden. +seni cok seviyorum dk 66 +has****tir -aa kirmizi kart, yine ayni cocuga. cok yakisikli +evet o yuzden kirmizi kart verdiler -bak ben sana demistim inanmadin dk 90 -noldu mac bitti mi? +evet canim (sayende zaten hic baslamadi...) -yendik mi simdi? +yendik, gol attik ya bi tane gormedin mi? -ya ne biliyim, yakisikli cocugu atti ya hakem belki kaybetmisizdir sandim Alıntı
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Adam hatun takımdan gözüne birini kestirdiyse kanalı değiştirir bi kere Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 sürekli yakışıklı çocuk derse o kız deli eder insanı. Ne sabır varmış adamda:P Alıntı
SCARRED Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Önce çok güldüğümü itiraf edeyim... Ardından da eğer bunlar alıntıysa da altına "alıntıdır" yazılmamışsa sileceğimi belirteyim. Nedense bir ekşisözlük havası sezdim bunlarda, ve o sitenin üyeleri "alıntılar" konusunda çok hassaslar. Ben de başka yerden bulunmuş yazıların bu şekilde sahiplenilmesine sıcak bakıyor sayılmam. Bilinsin, sonradan bana bozulunmasın. Mersi mersi. -------------------- Evet, internette aradım: "alıntı" imiş ama "alıntıdır" yazılmamış. Buyurun arkadaşlar, okuyup gülmeniz, karizma puanı falan vermeniz için son 24 saat. Sonrasında bu başlığı siliyorum. Alıntı
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 kız arkadaşınla maç izlersen...TERK EDİLİRSİN... Alıntı
okyanussue Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 +has****tir -aa kirmizi kart, yine ayni cocuga. cok yakisikli +evet o yuzden kirmizi kart verdiler -bak ben sana demistim inanmadin :rofl: 1 Alıntı
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Çocukta da ne sabır varmış bu kız adamı delirtir:) Alıntı
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 çok bile dayanmış adam.. yerden yere vurmadığına dua etsin kız Alıntı
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Ben erkek olsam mac günü o kızı almam eve:rofl: Alıntı
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 SCARRED yazının sağ alt köşesinde 2 tane Alıntı yazıyor ya (bkz: ) edit: baktim zaten silmeyi unutmussun bir yil olmus )) Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.