Mystick Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2007 arkadaşlar ben psi-wheel konusunda bi kaç vidyo vs şey izledim ancak normal olarak uzaktanda yakınındanda baya ii döndüre biliyorum ancak bi kavanoza koyduğumda çok az sarsılıo ama dönmüo hiç dönmedi ama uzaktan da hava gelmediğine 100% eminim yani bazı yerlerde cam kavanoza çarpan enerji sanırım kağıda ulaşmıomuş tam bi bilgili olan varsa eğer paylaşırsa sevinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Kavanozun içinde -yani dışarıdan hava girmesi imkansız bir ortamda- çeviremiyorsan daha önceki çevirişlerin ya elininin sıcaklığından dolayı oldu ya da hava akımı vardı ya da diğer küçük olasılıklar meydana geldi. Bunu bilmiyorum ama bildiğim bir şey var,o da kavanozun telekineziye manî olamayacağı. Yani enerji girmemesi falan gibi bir şey olmaz. Sen kavanozun içinde olduğundan ve enerjinin içine girmeyeceğine inandığından dolayı dönmemiş olabilir. Yani kendini inandır. İçinde şüphe olmasın döneceğine dair. Ondan sonra tekrar dene. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 oldu olduuuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 oldu olduuuu Sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 video bekleriz arkadaşım bu arada başaramayan arkadaşlar için diyeyim camın içinde başarısız olmanız sadece o an acaba camın dışında hava ilemi dönüyodu düşünceleriz bu sizi engelliyor hiç böyle düşünmüyorum demeyin siz olağandışı birşeye yapmaya kalkışınca bilinçaltında otomatikman bunun olamayacağı belirir bunu yenmelisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 kavanozun içinde ne hikmetse dönmüor..sanırım benım kullanddıgım kavonoz kalın beynım içindekıne hükmedemior:D yada ben gece gündüz üzerine düştüğümden olmuor belkide istediğim şeyi yanlış kullandıgımdandır.yani yapmak istiorum ama sanırım bi yerde yanlış bişey yapıorum .eksik olan şeyi bulmak zaman alıcak .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.