Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2007 İnsanların arasına karıştım bu sabah Fark ettim ki artık aralarında olmak bir çeşit işkence Bakındım etrafıma Farklı fiziksel görünümlerde yüzlerce insan Oysa yok hiç birinin farkı Ben farklıyım diye sessizce çığlık atanlar Kendini göstermeye çalışanlar Yüzlerce vücutta tek bir insan Nefes almadığımı hissettim bu sabah Nefes alamadığımı… En iyi arkadaşım odam Dört duvar arası yalnızlık İçinde olmasam daha çok seveceğim Oysa ne çok severmişim kendimi kandırmayı Mutluluğun oyununu oynamayı Oyun bitince anladım Yıllar süren oyun son bulduğunda… Şaşırtmamıştı hiçbir son bu kadar İzleyenler bile tahmin ederken Ben düşünemedim sonumu… Kendime bıraksaydın keşke beni Tam alışmaya başlamışken çalmasaydın güvenimi… Bir figürandın oyunuma giren Senarist, yönetmen ele geçirdin hepsini Ve benden aldın başrolü Giderken yıktın bütün oyunu Sessizce gitmeyi başaramadın Güven, inanç, sevgi Çaldın hepsini… Oyunumu oynayabileceğim bir boşluk bile bırakmadın… Yarın sabah yine kalkıp hiç tanımadığım oyun alanlarına gireceğim Kaçmak istesem de insanların arasından.. gidemeyeceğim ! Hep hayatımda olacaklar Haykırmak istesem de hepsinin yüzüne Hepinizden nefret ediyorum diye Susacağım Ve yarın hiç bitmeyecek Her gün aynı oyunu seyredecek izleyenler Ben içimde haykırırken, bilmeyecek hiç kimse Ve bir gün son bulacak bu oyun Silinecek bu beden yeryüzünden Ne bir hatıra, nede hatırlanma isteği… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Ve yarın hiç bitmeyecek Her gün aynı oyunu seyredecek izleyenler Ben içimde haykırırken, bilmeyecek hiç kimse ... bazen insan başkalarının cümlelerinde kendisini bulur..... öyle bir şey bu da işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.