Şaman Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2007 Cadılar büyü yapmak için illa bir malzemeye ihtiyaç duymazlar yalnızca bakarak yada düşünerek bir çok büyüyü yapabilirler.bunları denemenizi pek önermem çünkü düşüncesel kontrolünüz iyi olmadığı eğitilmediği için farklı etkilere sebep olabilir.zaten cadı olmayanlar yapamicak maksat bilgi olsun ZARARI ENGELLEME BÜYÜSÜ Korktuğunuz kişiyi düşünün.Şimdi onu mavi bir pentagram içine alın ve bir daire ile sınırlayın.sonra suyun gücünü çağırıp onu sizden uzaklaştırın AŞK BÜYÜSÜ Aşık olmasını istediğiniz kişiyi düşünün.Onun kalbini açın ve kırmızı ışıkla oraya isminizi yazın.Sonra orayı kapatıp siyahla mühürleyin.Sizden başkası kalbine giremez. AĞRILARI DİNDİRMEK İÇİN Ağrıyan yerinize bakın.Orada siyah enerjiden bir bıçak,iğne vs birşey bulacaksınız.Onu çıkartın ve elinizle ağrıyan yere beyaz ışık yollayın sonra elinizdeki siyah enerjiden aleti bir üçgen içine teslim edip üçgeni yok olana kadar küçültün EVİ TEMİZLEMEK ARINDIRMAK İÇİN Kapıları ve penceleri açın.Sonra bir pencereden öbür pencereye doğru yeşil ve beyaz ışınlardan bir rüzgar estiğini düşünün.Şimdi bu rüzgar evdeki herşeyi alıp götürcek negatiflik adına. BİRİNİN DÜŞÜNCELERİNİ YÖNLENDİRMEK İÇİN O kişi karşınızda olsun yada karşınızda olduğunu imgeleyin sonra onun kafanıza sizin kafanızdan çıkan bir örümcek ağı gitsin ve içine girsin.Ordan ışıklar çeklinde ve sinyaller şeklinde düşüncelerinizi yollayın. devamını yazacaım 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 bu renklerin kullanımı mükemmel bir durum ben genelde evrende gelen yüksek bir yerde toplanıp şelale gibi renklerin tepe çakramdan girip kök çakrası inip oradan klp çakrama gelip tüm vucutuma yayıldığını imgeliyorum daha sonra ne için kullancaksam ona göre ışığı yönlendiriyorum ve olayı bu ışıklarla imgeliyorum şifa verirken hiç sorun yaşamıyorum ama bazen işe yarıyor bezen işe yaramıyor oda düşüncelerim ne kadar rahat olduğuna konsantireme ve imgeleme me göre değişiyor ama etkisi kısa sürüyor 24 yada 48 saat felan daha uzatmayı başaramadım ve okadar zor bişey değil insan okadar güçlü ve eşsiz bir varlıklı herkez bunu başarabilir bunu gercekten ne kadar istediğinize ve kendinize ne kadar güvendiğinize bağlı saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2007 AĞRILARI DİNDİRMEK İÇİN Ağrıyan yerinize bakın.Orada siyah enerjiden bir bıçak,iğne vs birşey bulacaksınız.Onu çıkartın ve elinizle ağrıyan yere beyaz ışık yollayın sonra elinizdeki siyah enerjiden aleti bir üçgen içine teslim edip üçgeni yok olana kadar küçültün umarım bu sigarayı bırakmakta işe yarar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2007 (düzenlendi) eline sağlık şaman ben de birkaç teknik vermek istiyorum bunlar aslında basit ama güçlü şeyler. Kendi imajinasyona dayalı çalışmalarınızı oluşturabilirsiniz. Renklerin özelliğini bilin. benim deneyimlediğim ve kullandığım bazı uygulamalar; üzerinize sevmediğiniz biri geliyorsa. Ve o kişinin sizle konuşmasını istemiyorsanız o kişiyi pembe bir battaniye ile sardığınızı hayal edin. Pembe battaniye tabi ki enerjiden olsun ve o kişinin farklı yöne döndüğünü imajine edin. Gerçekten de olacaktır. Dikkat Çekmemek İçin Auranızın farkına varın daha sonra auranızın sizin içinize girdiğini ve sizin onla beraber saydamlaştığınızı hayal edin. Saydam olduğunuza görünmez olduğunuza iyice odaklanın o sırada bir mantra tekrarlayın Belki sizin bildiğiniz başka vardır. Bunu yaptığınızda hem kötü, zarar verecek insanların, hem kalabalığın hem istemediğiniz yerde dikkat çekmiyorsunuz. Haziran 8, 2013 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 KENDİNİZİ ARITMAK TEMİZLEMEK İÇİN Bir yere oturun.Sonra derin bir beyaz ışıktan nefes alın ve onun içinizi temizlediğini hayal edin.İçinizden çıktığında simsiyah göreceksiniz onu.Şimdi tekrar bir nefes alın bu daha temiz çıktı koyu giri gibi.Tam beyaza ulaşana kadar nefes alıp verin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 bunların işe yaraması ne kadar sürüyor? ağrılarla ilgili olanı hemen işe yaradı da bazıları biraz zaman alıyor gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 sevgili şaman bu gün baş agrımla ilgil verdigin çalışmayı yaptım çok hafifledi paylaşımın için çok teşekkürler,sonra bir süre mmmmm harfini seslendirdim..ve grip başlangıcım ve baş agrım uçtu gitti.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jenet Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 çok güzel ya ..denicem ama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 gerçekten de ağrılarla ilgili olanı hemencecik işe yarıyor yukarıda yazdığım gibi diğerleri de zamanla yarar umarım ben de çok teşekkür ederim paylaştığınız için. en azından doğru konsantrasyonla yapıldığında insana kendini iyi hissettiriyor ben bunu gördüm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 bunlar zaten en basit ve en zararsız büyüler:) KABUS VE KÖTÜLÜKLERE KARŞI EVİNİZİ MÜHÜRLEMEK Evinizim merkezinde durun tüm duvarları aşağıyı ve yukarıyı mor yalımlı beyaz parıltılı bir ateşle kaplayın.Oraya geçmeye çalışan her kötü enerji arınsın eğer zarar verecekse geçemesin ne kötü ruh ne cin ne de başkası siz izin vermeden geçemesin SİNİRLİ BİRİNİ SAKİNLEŞTİRMEK Sinirli kişi üzerinde siyah-kırmızı bir renkle lekeler göreceksiniz özellikle kafa çevresinde.Şimdi beyaz bir rüzgar estirinve tüm lekeleri alın sonra o kişiyi pembe-açıkmavi bir renkle kaplayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 rahat bi şekilde oturun kuyruk sokumunuzda dolanmış vaziyette bi yılan olduğunu hayal edingözlerinizi kapayın ve yavaşça ama derin nefesler alıp verin nefes alış bekletme ve verme süreniz aynı olsun ve dayana bildiğiniz süre kadar ayarlayın hepsini nefes alıpverirklen bu yılanın harekete geçtiğini ve yukarı doğru dairesel bi hareketle çıktığını hayal edin her nefes aldığınızda biraz daha ve en sonunda başladığı yere dönücek bunu birsüre tekrar edin mütiş bi enerji artışı hissediceksiniz bittiğinde kundaliniyi uyandırmak içinde uygulayabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
crystalraven Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Harika bilgiler düşüncegücü ve imajinasyon işte bu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turksavascisi18 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 bu yontemler gercekten ise yariyormu ozellikle ask icin olan gercekten guzel birseye benziyor ama bunlar icin biraz konstrasyonda gerekli yani tam olarak ne yapmak lazim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 konsantrasyon ve inanç yeterli:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogeyman_606 Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 biri bana cadılıkla ilgili bililer gondere bilirse cook sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 sitede baya var onları okuman yeterli bendce:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymphe Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 güzel büyüler. zaten büyünün temeli düşünce, başarabileceğine inanma ve gerçek bir konsantrasyon değil midir? Kullanılan malzemeler sadece bunu kolaylaştırır. Oysa ki büyü insanın içindedir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 evet yok mu devamı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 siz konuyu söleyin ben yazayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 tabii ki. mesela aşk acısından kurtulmak için veya birini aşk acısından kurtarmak için böyle bir yöntem var mı? bir arkadaş çıktığı kızdan ayrıldı onu üzüntüsünden kurtarmak için soruyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Konsantre ol gözünün önüne kurtarılmak istenen kişinin kalbini getir.Sonra üstündeki tüm yaraları beyaz-pembe ışıkla iyileştirip tüm kalbini açık mavi ışık ile kapla sonra onu tüm sevginle besle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 teşekkürler!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
baltor90 Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 içerik sebebiyle editlenmiştir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 shit! inanmıorm yha,farkında olmadan yaptığım şeylerdi bunlar!darn!!!cidden harika yha!!! edit: bu arada,okulda bi çocuk war,onu lanetlemeden okuldan atılmasını sağlamak istiyorm!alternatif bişi söyleyebilir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2008 Gerçekten işe yarıyor!! Ben bi kaç kişi üzerinde denedim ve etkisi hemen görülüyor.Ayrıca kendi yöntemlerimide kendim oluşturmaya başladım sadece nasıl olabileceğini hayal edip uygulayıp sonrasında da olucağına inanıyorum ve yapmak istediğim oluyor.Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.