falco x Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 guzel bı bırlesım olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 gökkuşağı sanki kalkan gibi duruyo çok beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 ben fazla beyenmedim gerçekcilik ölmüş burda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faithcool Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 yalana bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.