blessed trinity Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2007 SEN YOKSUN, ÖLEMİYORUM Bir deniz büyütüyorum yine en içlerimde Limanı ayrılık bir deniz büyütüyorum Ellerin kaybolmuş bu yeşil denizde Seni, kaybolmuş yüreğimde bırakıyorum.. Sus, söyleme hiçbir şey... Ellerini benden alırken, sus, söyleme hiçbirşey... Dudaklarımda şimdi bir acıyı yudumluyorum. Tan ağracak, yine kaybolacak yüzün Rüyalardan uyanıp yine kaybolacak yüzüm Issız bir bulvarda, ben hüzünler kadar ıssız Ne gel diyebiliyorum, ne konuşabiliyorum Issız bir bulvarda, yitik bir şarkı gibi yapayalnız, Takılıyor da sensiz yaşamak boğazıma Yoksun diye, yine ölemiyorum... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Cok hos olmus blessed!:)akrostiş sanatını ne kadar iyi kullandıgın ortada!:Deyw! tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Yoksun diye, yine ölemiyorum... burası ilgilendirdi beni akrostişden çok.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 kuzım yuregıne saglık cok guzel olmus senden ders almak gerek hehehhe:D canım kuzım harıkasın mucuxs:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 ciddi ilginç bi cümle Yoksun diye, yine ölemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Arkadaşlar onun özel bi anlamı var aslında açıklamak isterim ama:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 aa olmazki ama burda hönk ve vaaay eylemlerini aynı anda gerçekleştiriyorum bizede acı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 O zaman merak ettiğiniz kısmı şu şekil açıklayayım:D Sen yoksun diye ölemiyorum. Sensiz can bile veremiyorum. Ruhumun yarısı sende. Atan bir kalbimin yarısı hep sende... Sen olmadan gülemiyor, sen olmadan zaten yaşamıyorum. Ama ki illa, sen olmadan ölemiyorum... Hecelere böler yalnızlık beni... Atmıyor zaman teselli artık beni... Bırakmıyor sevdan, hasretin bir anlık beni... Haykırıyor haykırıyor ama hiçbir şey diyemiyorum. Sana sesimi duyuramıyorum. Sürgünler sürgünü bir kalbin devrik sahibi... Gönlünün, yüreğinin belki ilk sahibi. Kendi suskunluğum, bir aşkın şahidi... Yaralarıma merhemken, gitme kal diyemiyorum. Seninle uçsuz bucaksız bir okyanusken, sen yoksun diye ölemiyorum... Hayır, gitme kal sen yine de. Gitme kal, ne kadar sana git desem de. Hayır, sönme kal bu tertemiz sayfanın küllerinde. Hatıraların ateşte açan güllerinde... Sen bir yudum su, bense bir ateş; yanıyor yanıyor da sönemiyorum... Gülüşüm, bakışım eksik sensiz. Sensiz kendime yetemiyorum... Sen, uzak denizlerin kutup yıldızı. Sen, boş kalan ellerimin sessiz damarlarında atan sızı. Sen, günışığım, gecem, karanlığım ve sana adanışım bir kurban gençliğinde. Martıların çığlığı, yarım kalan nefes... Ben... Ben... Yeşil denizlerin üzerinde batan güneşin kızı... Ne akan zamana gücüm yetiyor, ne gözlerinde durabiliyorum... Canımın yarısı, canım dediğim sende yaşıyor. Sen olmayınca ben, ölemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Sürgünler sürgünü bir kalbin devrik sahibi Hayır, sönme kal bu tertemiz sayfanın küllerinde. Hatıraların ateşte açan güllerinde... bu cümleler olayı iice karmakarışık etti:p ya aslına bakarsan Sen yoksun diye ölemiyorum cümlesi sanki şöyle bi anlam içeriyo; sen olmayınca ben ne ızdırap çekiyorum ne sinir oluyorum ne tartışabiliyorum ne stres var ne adrenalin var, renksiz sıradan geçiyo ve bu beni dahada sinir ediyo, sen ol ki ben sinir oliim hep tartışalım birbirimizi yiyelim ki ben sinirimden vrem olup geberip gidiim:D TAKILIYORUM ciddiye alma:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Sürgünler sürgünü bir kalbin devrik sahibi Hayır, sönme kal bu tertemiz sayfanın küllerinde. Hatıraların ateşte açan güllerinde... bu cümleler olayı iice karmakarışık etti:p ya aslına bakarsan Sen yoksun diye ölemiyorum cümlesi sanki şöyle bi anlam içeriyo; sen olmayınca ben ne ızdırap çekiyorum ne sinir oluyorum ne tartışabiliyorum ne stres var ne adrenalin var, renksiz sıradan geçiyo ve bu beni dahada sinir ediyo, sen ol ki ben sinir oliim hep tartışalım birbirimizi yiyelim ki ben sinirimden vrem olup geberip gidiim:D TAKILIYORUM ciddiye alma:) süper ya :rofl: Ben de kesinlikle o anlamı saklıodum içimde tüm foyamı açığa çıkardın :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 biz öldürüverelim yaa bukadar sürünmee:D cok güzel olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Ne gel diyebiliyorum, ne konuşabiliyorum of be kanka bitirdin beni süper ellerine yüreğine sağlık.... Yoksun diye, yine ölemiyorum:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Beğendiğine sewindim kankam:) Ben teşşekkür ederim hepinize:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 ah be blessed madem buydu olay ne diye kastın, açık açık söyleseydin ya:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 ah be blessed madem buydu olay ne diye kastın, açık açık söyleseydin ya:) Sen bul diye yaptım öle:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 hımmm! bi daha ki sefere biraz daha zor olsun:punish2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 muteşem olmuş..ellerine,yüreğine aklına sağlık:clapping::clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 ben teşekkür ederim Ezimcim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.