Jump to content

Sen Yoksun, Ölemiyorum...

blessed trinity

Önerilen Mesajlar

SEN YOKSUN, ÖLEMİYORUM

Bir deniz büyütüyorum yine en içlerimde

Limanı ayrılık bir deniz büyütüyorum

Ellerin kaybolmuş bu yeşil denizde

Seni, kaybolmuş yüreğimde bırakıyorum..

Sus, söyleme hiçbir şey...

Ellerini benden alırken, sus, söyleme hiçbirşey...

Dudaklarımda şimdi bir acıyı yudumluyorum.

Tan ağracak, yine kaybolacak yüzün

Rüyalardan uyanıp yine kaybolacak yüzüm

Issız bir bulvarda, ben hüzünler kadar ıssız

Ne gel diyebiliyorum, ne konuşabiliyorum

Issız bir bulvarda, yitik bir şarkı gibi yapayalnız,

Takılıyor da sensiz yaşamak boğazıma

Yoksun diye, yine ölemiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O zaman merak ettiğiniz kısmı şu şekil açıklayayım:D

Sen yoksun diye ölemiyorum. Sensiz can bile veremiyorum. Ruhumun yarısı sende. Atan bir kalbimin yarısı hep sende... Sen olmadan gülemiyor, sen olmadan zaten yaşamıyorum. Ama ki illa, sen olmadan ölemiyorum... Hecelere böler yalnızlık beni... Atmıyor zaman teselli artık beni... Bırakmıyor sevdan, hasretin bir anlık beni... Haykırıyor haykırıyor ama hiçbir şey diyemiyorum. Sana sesimi duyuramıyorum.

Sürgünler sürgünü bir kalbin devrik sahibi... Gönlünün, yüreğinin belki ilk sahibi. Kendi suskunluğum, bir aşkın şahidi... Yaralarıma merhemken, gitme kal diyemiyorum. Seninle uçsuz bucaksız bir okyanusken, sen yoksun diye ölemiyorum... Hayır, gitme kal sen yine de. Gitme kal, ne kadar sana git desem de. Hayır, sönme kal bu tertemiz sayfanın küllerinde. Hatıraların ateşte açan güllerinde... Sen bir yudum su, bense bir ateş; yanıyor yanıyor da sönemiyorum... Gülüşüm, bakışım eksik sensiz. Sensiz kendime yetemiyorum...

Sen, uzak denizlerin kutup yıldızı. Sen, boş kalan ellerimin sessiz damarlarında atan sızı. Sen, günışığım, gecem, karanlığım ve sana adanışım bir kurban gençliğinde. Martıların çığlığı, yarım kalan nefes... Ben... Ben... Yeşil denizlerin üzerinde batan güneşin kızı... Ne akan zamana gücüm yetiyor, ne gözlerinde durabiliyorum... Canımın yarısı, canım dediğim sende yaşıyor. Sen olmayınca ben, ölemiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sürgünler sürgünü bir kalbin devrik sahibi

Hayır, sönme kal bu tertemiz sayfanın küllerinde.

Hatıraların ateşte açan güllerinde...

bu cümleler olayı iice karmakarışık etti:p

ya aslına bakarsan Sen yoksun diye ölemiyorum cümlesi sanki şöyle bi anlam içeriyo;

sen olmayınca ben ne ızdırap çekiyorum ne sinir oluyorum ne tartışabiliyorum ne stres var ne adrenalin var, renksiz sıradan geçiyo ve bu beni dahada sinir ediyo, sen ol ki ben sinir oliim hep tartışalım birbirimizi yiyelim ki ben sinirimden vrem olup geberip gidiim:D

TAKILIYORUM ciddiye alma:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sürgünler sürgünü bir kalbin devrik sahibi

Hayır, sönme kal bu tertemiz sayfanın küllerinde.

Hatıraların ateşte açan güllerinde...

bu cümleler olayı iice karmakarışık etti:p

ya aslına bakarsan Sen yoksun diye ölemiyorum cümlesi sanki şöyle bi anlam içeriyo;

sen olmayınca ben ne ızdırap çekiyorum ne sinir oluyorum ne tartışabiliyorum ne stres var ne adrenalin var, renksiz sıradan geçiyo ve bu beni dahada sinir ediyo, sen ol ki ben sinir oliim hep tartışalım birbirimizi yiyelim ki ben sinirimden vrem olup geberip gidiim:D

TAKILIYORUM ciddiye alma:)

süper ya :rofl: :rofl: Ben de kesinlikle o anlamı saklıodum içimde tüm foyamı açığa çıkardın :rofl: :rofl:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...