nightmore Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2007 bağıra çağıra gittin hayatımdan, hatıraları dört yanıma saçarak, bir tek kendini alıp gittin… dört yana saçılmış hatıralara katlanmak, tek taraflı bitmiş aşkın bedelini ödemek, hepsi benim üstüme kaldı, yüreğime yığıldı. bu aşkı çözemediğimiz düğümler tıkadı. hani balıkçı düğümü derler ya, işte o cinsten! biz ipi ucundan yakaladıkça, düğüm yüreklerimizi sardı,aşkı tıkadı. çözülmedi,çözemedik. bir hal çaresine bakmak gerek dedim ben sessizce çırpınırken düğümler içinde sen bağıra çağıra gittin.. gitmişsin… bir gece bitiminde gözlerimi açtım bir düğümler bir ben kalmışız! bir düğümler…bir ben… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 cok güzel şiir ama insan terk edilince anlıyor bazı seyleri bende kocamı terk edince anladı degerimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Yüreğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.