nightmore Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2007 evet basta ben baslıyorum Sen göçüp gittiğin zaman, yüreğime sıcak gözyaşları akıttım...Ve en büyük hayalim seni görmekti.Odamda resmin "hayır hayır sen ölmedin inanmıyorum sana.Sen hiçbir zaman dost olmadın Hiçbir zaman destek olmadın Yıllarca hep sustum ama bir tek şey istiyorum senden Onurlu bir yabancı gibi lütfen artık çık git bu evden yatağı topladım yine çok zor güne başlamak hırkamı aldım üstüme sensiz ahh ne soğuk penceremi araladım söwdüm yine yaamura 'göslerimdeki yaş yüz bulup akıyor onunla die' dokunamam ki denize keser belimi dalgalar uzanamam ki mawiye çarpar yüsüme bulutlar ne yapacağım kendimle satsam almıyor masallar yürüdüümde sessizce fısıldaşıyor sokaklar yannızız ben we hayalin bu kulenin tepesinde uzattım bahk saçlarımı öp, kokla, tırman die masalımız kitaptakine benzemior bilirim kendi kendine esir olmuş LaneTLi raPunZeLim yarım düş yarım gece çewrilmemiş sayfalar sessizlik we hüzün I'm gonna try anything that just feels better Tell me what to do You know i can't see through the haze around me And i do anything to just feel better I can't find my way God i need a change And i'd do anything to just feel better Any little thing that just feel better Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Anathema-deep Feel my heart burning Deep inside yearning I know it is coming A fettered heart, waking... A tainted youth, fading... Leave it all behind Delirious again Mesmerise my senses Our souls entwine one more time All our times will come Certain oblivion Leaving nothing but the memories of All the things you give They´re all you´ll leave behind Open laughter held in distant days (how those) Eternal stars have changed I know that it can't be the same But there is no lament for you tonight Feel my heart burning Deep inside yearning I know it is coming And time recedes every day You can scour your soul but you won´t see As we pass ever on and away Toward some blank infinity Derin Kalbimin yandığı hissediliyor Derin içeride...Yanıp tutuşuyor Geldiğini biliyorum Bir zincire vurulmuş kalp,uyanıyor Bir lekelenmiş gençlik,soluyor Her şey arkada kalıyor Yine çılgın gibi Hislerimi büyülüyor Ruhlar bir kez daha birbirine geçiyor Bütün zamanımız gelecek Unutkanlık araştırılıyor Hiçbirşeyi terketmiyor ama Senin bahşettiğin tüm şeylerin hafızaları Onları sen arkada bırakacaksın Akıllarının içinde Uzak günlerde açık kahkahalar hakim Sonsuz yıldızlar değişti Aynı şekilde olamayacağını biliyorum Bu gece senin için düş yok Kalbimin yandığı hissediliyor Derin içeride...Yanıp tutuşuyor Geldiğini biliyorum Bütün zamanımız gelecek Unutkanlık araştırılıyor Hiçbirşeyi terketmiyor ama Senin bahşettiğin tüm şeylerin hafızaları Onları sen arkada bırakacaksın Akıllarının içinde Ve zaman her gün uzaklaşıyor Ruhunu araştırabilirsin ama göremezsin Biz kabul eder gibiyiz ve uzağız biraz Boş sonsuzluğa karşı Scorpions- Always somewhere Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again Another morning another place The only day off is far away But every city has seen me in the end And brings me to you again Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.