Omer1982 Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2007 ya arkadaşlar 2 gündür beynim yerinden çıkacak gibi başım ağrıyor ve urum un formülü de dahil herseyi denedim geçmiyor bu arada sabah kalktım ve farkettiğim birşey vardı dişlerim kaskatı gezıyorum bütün gün ve o baskı başımada vuruyor. Ben neden dişlerim kaskatı geziyorum ? korktum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 okültizmle bağdaştıramadım sen en iyisi bir nöroloğa görün bu iş doktorluk gibi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Bruksizm olabilir. Belirtilerinden biri baş ağrısıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 sinirlerin bozulmus senin uyku düzenine dikkat et vede dereotu ye aksam bir demet dere otunu bir kase yogurda dogra karıstır bir diş sarımsak la beraber yeve yataga uzan agrın gecicek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Omer1982 Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 bruksizm nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Diş sıkma alışkanlığı bazıları gıcırdatır. Genellikle uyurken. Benim kuzenimde dişlerini gıcırdatırdı. Çok sinir bozucu bi ses. Kızı gırtlaklayasım gelmişti. Hekim gece plağı verdi kuzenime. Büyük ihtimal sana da dişlerinin zarar görmemesi için aynısından vericektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 evet bruksizm gerçekten feci baş ağrılarına ve özellikle sabah oluşan diş ağrılarına sebebiyet verir. eğer sorun buysa çözüm kolay..muhtemelen doktor diş yapına uygun plastik bi aparat verecektir boksörlerin ağızlarına taktığı gibi:) yoğun stres, ve uyku bozukluğu gibi durumlarda olur bu. bazı hastalarda durum o kadar vahimdir ki dişlerini bile kırabilmektedirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Omer1982 Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 ey allahım ya ulan bir insan evladı bir başka insan evladını bu hale nasıl sokuyor ya , ama hata bunları bana yaşatanda değil , mevla dururken onun yarattığı kula tapanda... teşekkürler yorumlar için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Hayırdır? :] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Omer1982 Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 boşver ne sen sor ne ben anlatıyım , her kelimede aynı acıyı çekiyorum zaten anlatırken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2007 ömer yaaa sır küpüsün anlatda bilelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Omer1982 Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2007 sen biliyosun zaten mervecim buraya yazmaya gerek var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.