belfalas Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2007 Korunma kalkanları Beşinci kuvvet enerji balonu giriş Beşinci enerji hayatımızın kaynağı olan enerji sistemimizin ana kaynağıdır ve bu enerji gerektiğinde bir kalkan olarak kullanılabilinir. İmajinasyon egzersizleri Birinci basamak odanın ortasında durun. İkinci basamak fiziki bedenininizin enerji ile dolduğunu imajine edin Üçüncü basamak beşinci gücünüzün bir balon haline geldiğini ve bedeninizi sardığını imajine edin. Dördüncü Basamak Zihninizde bu balonun herhangi bir çatlağı ve açığı olmadığına emin olana kadar inceleyin. Beşinci basamak Bu enerji balonunun fiziksel bir öğe kadar güçlendiğini imajine edin ve hissedin. Altıncı basamak Balonun yeterince sağlam olduğundan emin olmak için sanal bir tabancayla ateş ettiğinizi canlandırın gözünüzde. Eğer balon kırılırsa tekrar deneyin. DUVAR KORUMASI İMAJİNASYON EGZERSİZİBİRİNCİ BASAMAK Rahatlayın ve gözlerinizi kapayın. İKİNCİ BASAMAK Bedeninizin beşinci güç ile dolduğunu hissedin ÜÇÜNCÜ BASAMAK Bedeninizden yaklaşık 40-50 cm uzakta bir enerji duvarı oluşturduğunuzu imajine edin. DÖRDÜNCÜ BASAMAK Daha sonra oluşturduğunuz duvarın şekline iyice dikkat edin. Duvar yaklaşık 20 cm kalınlığında çatlaksız olmalıdır (yani her yanı aynı yoğunlukta enerji ile yüklü) BEŞİNCİ BASAMAK Sağ elinizi kaldırıp duvara yönlendirin. Sol elinizin avucu yere dönük olsun. Sol elinizle yer küreden enerji alıp sağ elinizle duvarınıza gönderdiğinizi imajine edin. . ALTINCI BASAMAK enerji duvarınızı zihninizde iyice inceleyin. Yeterli güce ulaştığını düşündüğünüzde gözlerinizi açın. Belfalas tarafından gnoxis.com için çevrilmiştir… ------------------------------------------------------- arşiv olarak elinizde tutmak isterseniz diye bu yazının bir de word formatlı halini de ekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedrim Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 İmajinasyon hemen herşeyin kaynağıdır:) Emeğine sağlık kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 duvar korumasını uyguluorum çoğunlukla ve ciddi anlamda enerji hissedilio.zaten nedrim'inde dediği gibi herşey imajinasyonda bitiyor. eline emeğine sağlık kardeşim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2007 Beşinci kuvvet enerji balonunun aynısı burada var: http://www.gnoxis.com/forum/psisik-yetenekler/7398-psisik-korunma-auranizi-guclendirmek-kalkan-olusturabilmek-isik-kulesi-1-2-a.html Duvar tekniği ve genel anlamda çeviri için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salvatorecullen Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Enerji balonunu yaptım. enerji zaten hissediyor ve çok başarılı oldum. kuzenim benden bu konularda daha iyi bana psi-ball ile zarar vermeye çalıştı fakat hiçbir netice alamadı. teşekkürler konu için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 yine bu forumda okumuştum kendi çevremi saran bende 20 25 cm uzaklıkta mavi bir balon düşünüyorum.bu kalkanın tepesinde beyaz bir kor şeklinde flash ışığına benzer ışık yayan bir top düşünüyorum.bu toptan çıkan beyaz bana zarar verecek herşeyi yakacak olan sis önce benim içimi doldurup sonra tüm balonun içini sarıyor.hatta toptan taşıp çevreme de yayılıyor.uzun süredir bunu düşündüğümden iyi bir şekilde imaje edebiliyorum.ancak sonrasında aşırı yorgun düşüyorum.yorgun düşmemem için ne yapmam lazım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 farkında olarak derin nefes alıp ver,enerjini toparlar.Enerji harcıyorsun onları yaparken yorgun hissetmen doğal Edit :bir de balonun içine sadece senin için yararlı olan enerjiyi çek sonra bedenine çek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 peki teşekkür ederim o konuyu tekrardan bulup okudum ve en önemli şeyi unutuyormuşum zaten hiçbir yararlı enerji çekmeden balonu yapıyormuşum bundan dolayı yorgun düşüyormuşum.konuyu tam olarak uyguladıktan sonra yorgun düşmek aksine daha dinç hissetmeye başladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valtnius Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2020 Kendini gerçekten korumak istiyorsan bu yöntemi kullanmanı tavsiye etmem. Çok büyük zaafları olan bir yöntem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olymposlu Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2020 mavi enerji kullanmak gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.