Pleiades Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2007 BEKLE BENi Bekle beni, döneceğim ben. Çok çok, bıkmadan bekle! Sarı yağmurların Hüznü basınca, Kar kasıp kavururken, Kızgın sıcaklarda - bekle. Uzak yerlerden mektuplar kesilince Bekle beni. Birlikte bekleyenlerin beklemekten Usandığına bakma, bekle. Bekle beni, döneceğim. Unutmak zamanı geldiğini Ezbere bilenleri Hayırla anma! Varsın oğlum, anam Hayatta olmadığıma inansın, Dostlarım beklemekten usansın, Ocak başında toplanıp Acı şarapla Yadetsinler beni. Sen bekle. Onlarla birlikte İçmekte acele etme. Bekle beni; döneceğim, Bütün ölümleri çatlatmak için döneceğim! "Şansı varmış..." desinler, Beklemedikleri için, Beni bekleyerek Düşman ateşinden nasıl Koruduğunu anlayamazlar. Sağ kalışımın sırrını yalnız Senle ben bileceğiz- Bütün sır -senin Başkalarının bilmediği gibi beklemeyi bilmende. Konstantin Mihavloviç Simonov Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 RÜYADA BİR DÜĞÜN GÖRDÜM Valentina Serova’ya (1945) Rüyada bir düğün gördüm Ve sanırım gelin sendin. Sen gelin, ben dilenci Verandada – o gerçekleşebilir belki! İzin ver gördüğüm gibi olsun rüyada! Yalnız söz ver bana, dururken ayakta Verandada, insaniyet hatırına - Sadaka koymayacağına benim avcuma! Çeviren: Vehbi Taşar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.