kukla Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2006 geçmişte yaşadıklarınız sizde iyi veya kötü izler bırakmış olabilir.geriye doğru dönüp baktığında sen ne görüyosun__?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ASLI Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 meğer gecmişim nekadar güzelmiş onun farkına vardım.şimdi hayatı anlamya başladım insanların 2 yüzlü olduklarını öğrenddim.gecmişimin nekadar temiz oldunu anladım.eski günlerimi arkadaşlarımı yani kısacası eski günlerimi cok arıyorum cok güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Yaa kanki bu konuyu bana inat actın dimi , gönlünü almak istedim alamadım bali burda alayım ''Ey Gnosis '' halkı kukladan özür diliyorum onu çok kırdım inş. beni affeder (bence kesin eder ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 eskiden arkadaşlıklar sanki daha kolaydı ,yaşam daha kolaydı sankii..ama yaş ilerledikçe hayatın içinde olduğunu farkediyorsun..wayyy lise yıllarımı özledimm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 1ben daha yeni mezun oldum ama hiç özlemedim sevdiim arkadaslarımlada görüşüyorum arada geriye dönüp baktıgımda yapmak istediklerime hep daha fazla yaklastıgımı görüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 eskiye dönüp baktığımda dahada olgunlaştığımı yeri geldiğinde kalbimi , vixdanımı, mantığımı kullanmayı öğrendiğimi öncekine nazaran daha az hata yaptığımı ama önceki arkadaşlıkları o tozpembe dünyayı özledim sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 ufff aklıma geldi şimdi o toz pembe dünya güzeldi ama aynı zamanda kötüymüş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 hiç bir şeyi umursamadan yaşadığımız çocukluğum geliyor aklıma,ter,çamur içinde eve gelip annemin kızmları,dağa yaptığımız kulübede geceleri kalmayı,güneş doğmadan çıktığımız balık tutmalarını (kayığın motorunun bozulupta saatlerce sürüklendiğimizi.)mahalleler arası maçları,yazları köye gidip dedemle sabahın köründe hayvanları otlamaya götürdüğümü,babanenim yaptığı mis gibi köy ekmeğini ayranla içmeyi,buz gibi dereden su içmeyi,ava gitmeyi,babamın aldığı bir çift kanaryadan yavru alıp tam 38 tane kanaryamın olmasını (kanarya bakmak ve özellikle çiftleştirmek çok zordur.). şimdi izinlerimde evde pinekleyerek geçiriyorum,hayatın doğallığını kaçırdık,şu saçma ekranın önünde ömrü tüketiyoruz.herşeyin bir adı olmuş artık,dağa çıkmak için nerden girmişse dile traking turları düzenleniyor,balığa gidican erken gidemezsin uykusuz kalırsan işte verimli olamazsın,maç yapacan saatine para veriyon,köpek almak istiyon apartmanda yasak,kanaryam olsun diyon ilgisiz kalırda ölürse diye korkuyon.köyde insan kalmamış gitmek içinde sebebin yok,gitsende mezar ziyaretlerini yapıp dönüyosun,of canım sıkıldı valla,kendimize dar etmişiz dünyayı,kaybetmişiz güzelliklerini.şükür ki hala anam babam var tek doğalım onlar kaldı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 mahalledeki arkadaşlarımla yaptığım maçları özledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 gece yarısı sokakta saklambaç oynamayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 aaaa o başka bişey yaaa ondan aldığın tadı hiç bişeyden alamazzsın ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 manavın domateslerine mermi sıkmamızı berberin arabasını çizmeyi bisiklet yarışlarını çamur savaşlarını misketlerimi bile hala saklıyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 bisiklet sürmeyii gece gündüz bisiklet sürerdim bikeresinde havada sıfır çizmiştim bisikletle sonu felaket olmustu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 bende bi keresinde ön frenle arka rfeni karıştırıp önümdeki çamurlu suya balıklama dalmıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 onu hiç beceremedim ama arka fren diye ön frene basıp takla atmıstım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 bende arka yerine ön frene basmıştım zaten ama senin önünde çamurlu su yokmuş demekki olsun gülme komşuna gelir başına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 ben kendimede gülmüştüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 ama o olaydan sonra bi daha hiç karıştırmadım frenleri eee birazda hasar alınca unutmuyo insan demekki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 eskileri yad edip üzülcek kadar yaşlı değilim tabi ki güzeldi geçmişte yaşanılanlar eğlenceliydi çocukluğumuz sora okul hayatımız..ama sadece özlemişim diyorum düşününce.. bakıyorum şöyle bi daha önümüzde yaşadığımızdan daha çok yaşayacak günlerimiz var ne gerek var üzülmeye kimbilir bizi daha ne güzel günler bekliyor diyorum..her yaşanmışlık sana artı katar zaten;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 sana inat faln yazmadım bolsoru öyla aklıma gldi de yazdım ben.şunu süliiim pek kolay affedmicemm çnkü çok kırıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 ALINTI(DoLoreSS @ 17 10 2006, 22:43 ) 19019[/snapback] ama o olaydan sonra bi daha hiç karıştırmadım frenleri eee birazda hasar alınca unutmuyo insan demekki [/b] fren konusunda ders olmustu nekadar düşsemde yaralansamda vazgeçmiyodum arkadasın biri duran kamyona çarpmıs gözü falan şişmisti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Heyy gibi günler! heyyy ne zaman aktı zaman ama kum saatinde yok ki meayn yalan herşey bu dünyamda karan şiirim güselmi şimdi geldi aklıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 ALINTIsana inat faln yazmadım bolsoru öyla aklıma gldi de yazdım ben.şunu süliiim pek kolay affedmicemm çnkü çok kırıldım [/b] Demek öle haa şimdi buraya msn de yazdıklarını kpoyalayımda gör Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 yapıştırda görelim baqalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 yapıştırda görelim baqalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.