Kelendria Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2007 birçok yerde maji yaptıktan sonra iş bitince mumun üfleyerek söndürülmemesi gerektiği onun yerine elle söndürmenin daha uygun olacağını okudum. takdir edersiniz ki elle söndürmek de sağlık açısından risk içeriyor:) bazıları üflenerek söndrülse de olur diyor. siz ne diyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 elle söndürmenin ne sakıncası varkii,elini hafif ıslat söndür sakat kalıcağını düşünmüorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 bunun çok farklılık yaratacağını düşünmüyorum..bence ayrıntılara çok fazla takılmayın kafanızı sadece niyetinize verin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wanda Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 elle söndürülmemesi gerektiğini öne sürenler bunu ne gibi bir gerekçeye bağlıyorlarmış peki bende onu merak ettim şimdi niye yani noluyomuş ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 en iyisi üflemek nefes daha sıcak ve etkilidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 nefesle üflemeyin asla bu bir ikincisi ise parmağınızı muma basmanıza ne gerek var elinizi yelpaze gibi sallayın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedrim Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Üfleyiniz efenim caizdir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 fetva çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 kesinlikle üfleyerek sönürülmemeli. bi barak su alın içine söndürün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Iki parmağınızı ıslatın sonra alevi kapatın eliniz yanmaz mumda soner Her iş tamam mum nasıl sönere geldikya tamamdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 konu başlığına bakınca '' düşünce gücüyle '' söndürme gibi bişi çıkar sanmıştım siz bi farklılık yapın burnunuzla söndürün :P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 mum sönürmeye geldik felan değil nevermoreciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim , bu konu önemli. özellikle sorunları çözmeye yönelik işlemlerde ..hıh!! o değilde ilk yaptığım ritüelde kendi mumumu (ne ilginç kelime len bu ahahha mumumu 3 kere mu felan ) söndürene kadar canım çıkmıştı + korkudan ölmüştüm :S elimi ıslatıyorum cık sönmüyo, üzerini kapatıyorum bekliyorum sönmüyo , delirim.. en son ipi kesmiştim :S:S:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Iki parmağınızı ıslatın sonra alevi kapatın eliniz yanmaz mumda soner Her iş tamam mum nasıl sönere geldikya tamamdır evet mum nasıl sönere geldik... 2 sene önce. başlığım ne güzel hortlamış böyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 mum söndürücüler var onlarla da söndürebilirsiniz https://www.google.com.tr/search?num=10&hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=653&q=mum+s%C3%B6nd%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC&oq=mum+s%C3%B6nd%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC&gs_l=img.3..0i24.985.4347.0.4664.13.8.0.5.5.0.200.1122.1j6j1.8.0...0.0...1ac.1.0BxkbulQxaQ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 şahsen arkadaşlarım hediye aldı mum söndürücü... ben elle söndürüyordum belli bir süre sonra alışıyorsunuz ıslatmaya bile gerek kalmıyor ama arkadaşlarım dayanamadı ve hediye olarak mum söndürücü aldı. Tabi ben napıyorum, yerini bulamayınca elle söndürüyorum yine. Bu sırada mum sadece defetme veya gönderim gibi ritüellerde ancak üflenerek söndürülür. Ritüellerin büyük bir çoğunda üflenmeden söndürülmesi -bence- önemlidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 bir yerde mumun düşünce gücüyle söndürülünce daha iyi olduğu yazıyordu ama !? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 bazen mumlar bırakılıp sabaha kadar yanıyor ve kendinin sönmesi bekleniyordu onlar şifalandırma çalışmalarına mı özel ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 bir yerde mumun düşünce gücüyle söndürülünce daha iyi olduğu yazıyordu ama !? el gücüyle söndürmek daha az uğraştırıyor.... bazen mumlar bırakılıp sabaha kadar yanıyor ve kendinin sönmesi bekleniyordu onlar şifalandırma çalışmalarına mı özel ? Ritüelden ritüele değişir bu durum. Yakacağın mum, bir çalışmaya özgü ise ve tek günlük bir çalışma ise tamamen mumun bitmesi gerekir. Çünkü bir çalışma için kullandığın, adadığın, yüklediğin bir mumu başka bir çalışmada kullanamazsın. Spesifik çalışmalarda mum tamamen bitmelidir. Adak mumları bitene kadar yanmaya bırakılmalıdır. Eğer ritüelin tek gün değil de uzun süreli ise mumu o süre zarfına yayarak kullanabilirsin. 3 günse 3 gün boyunca aynı mumu kullanabilirsin ama çalışma sonlarında üflemeden söndürmek ve üçüncü günün sonunda tamamen bitmesini sağlamak koşuluyla... Bunlar dışında kullandığın mum spesifik bir çalışmaya özgü adanmadıysa yani genel bir meditasyon mumu veya genel tanrı tanrıça mumu, ya da genel şifa mumu olarak kullanıyorsan çalışma sonunda söndürebilirsin, tamamen bitmesine gerek yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.