belfalas Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2007 Anti-gerginlik çayı Gerekenler: 2 çay kaşığı kediotu kökü Sıcak su Kaynar suya kediotunu ekleyip karıştırıken tekrar tekrar şu duayı okuyun: Sinir ve gerginlik, artık siz yoksunuz Kökler ve su, Gevşetir ruhumu Etkili bir çay olmasına karşın tadı kötüdür bu yüzden isterseniz şeker yada balla tatlandırmasız iyi olacaktır. önemli uyarı: bazı bitkiler bazı insanlarda alerjilere sebep olabilir bu yüzden daha önce kullanmadığınız bir bitki kullanıyorsanız her zaman daha öncesinden küçük bir miktarı ile test edin. rahatsızlık veren bir durum olursa o bitkiyi asla kullanmayın. sadece bu çay için demiyorum her bitkisel ilaçtan bahsediyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 işyerindekilere içirmeyi düşünüyorum , teşekkürler paylaşım için :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Kedi otu kökünü nerden bulabilirim ki..? Teşekkürler bilgi için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 aktarlardan bulabilirsin...kökü daha iyi olacaktır ancak bulamazsan kediotunun kendisi de iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 kediotu yerine melisa kullanılabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 elmas'In kediotundan biraz çalacam sanırım kedilerde bağırsağı düzenlediğini ve kusmaya yardımcı olduğunu biliyorum. kediniz varsa mutlaka ama mutlaka kedi otu alın yoksa başka otları yemeye başlıyor bazılarıda kediler için çok zararlı olabiliyor. Sağol belfalass Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 kediotu yerine melisa kullanılabilir evet kesinlikle melisada kullanılabilir hatta tat sorununu da çözer:) ilgilenen herkese teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 ben daha çok papatyayı tercih ediyorum ama küçük çiçekli olanlar işe yarar koca çiçekliler deil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Anti-gerginlik çayı Gerekenler: 2 çay kaşığı kediotu kökü Sıcak su Kaynar suya kediotunu ekleyip karıştırıken tekrar tekrar şu duayı okuyun: Sinir ve gerginlik, artık siz yoksunuz Kökler ve su, Gevşetir ruhumu Etkili bir çay olmasına karşın tadı kötüdür bu yüzden isterseniz şeker yada balla tatlandırmasız iyi olacaktır. önemli uyarı: bazı bitkiler bazı insanlarda alerjilere sebep olabilir bu yüzden daha önce kullanmadığınız bir bitki kullanıyorsanız her zaman daha öncesinden küçük bir miktarı ile test edin. rahatsızlık veren bir durum olursa o bitkiyi asla kullanmayın. sadece bu çay için demiyorum her bitkisel ilaçtan bahsediyorum rakı içmek bundan iyidir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LiquidMoon Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 şöyle güzel sıcak bir duştan sonra tüketilip üzerine de hafif bir uyku çekilirse harika olur! hatta duş değil de suyuna lavanta eklenmiş uzun bir banyo olsun, sinir ve gerginliğin ne olduğunu bile unutabilirim valla:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 ya çok güzel şeyler yazıyorsunuz, okurken bile mutlu oluyorum.ama pratikte bunları yapacak yeterince ne zamanım nede deneyimim var.ama yinede öğrendiklerimi ilk fırsatta uygulamaya çalışıcam.herşeyin bir ilki vardır dimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_thing Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Peki halsizlikten kurtulmaya bile hali olmayan şu zat için bi reçeteniz var mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazbahar Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 araştırmalarıma göre:)) Halsizliğe karşı bire bir. 100 gram bamya günlük magnezyum (hücrelerin enerji depolamasına yarayan madde) ihtiyacımızın üçte birini ve yüzde 10'dan daha fazla miktarda ise günlük demir (akyuvarların vücut içinde oksijen taşımasını sağlıyor)ihtiyacımızı karşılıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_thing Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Yararlı olan hiç mi bişey lezzetli olmaz yaw:confused: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
steve Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 nazbahar hanım kandaki oksijenleri taşıyan, akyuvar deil alyuvardır...akyuvarlar immun sistemde rol oynarlar...veteriner olduğum için değineyim dedim...hem bamya çok lezzetli yemek bayılırım kuşbaşılı olacak birde offfff 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.