schizophrana Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2007 İstiridye Çocuğun Hüzünlü Ölümü adam ilan-ı aşk için kum tepesini düğün için deniz kıyısını seçti. ve dokuz günlük balayı capri adasında geçti. ilk akşam yemeği: balık yahnisi doğrusu çarpıcı bir yemek. adam yumuladursun kadından bir dilek. dileği yerine geldi: bir bebek ama bir sorun doğdu o an: bir insan mıydı bu doğan? gerçi beşer parmak vardı ellerde ayaklarda işitip hissediyordu da öyleyse mesele neydi ki? ah bu çocuk öyle tuhaf bir şeydi ki! o aşk hikayesinin sonu buydu bu doğum o mutluluğun sonuydu çıkıştı doktora kadın: benim olamaz bu. çok farklı huyu suyu. kokusuna bakın: okyanus, yosun ve deniz suyu! doktor içerledi hanımefendi, kabahat benim mi oğlunuz yarı-istiridyeyse siz yine şanslısınız dün bu ilde gagalı bir kız doğdu. üç kulaklı. her neyse. siz en iyisi şirin bir eve taşının: sahilde uygun isim arandı epey. sonunda sam oldu adı. tabii aslında midyeye benzeyen o şey sonra herkeste bir merak bir merak istiridye çocuk ne zaman kabuğundan çıkacak? bir gün thompson dördüzleri onu görünce çift kabuklu diye alay edip kaçtı çabucak bir bahar günü sokakta unuttular sam yağmur altında kaldı. biriken suyun mazgaldan gidişine baktı-daldı. annesi arabayı otobanda durdurmuş ön panele vurup duruyordu keder, hüsran, ızdırap. tahammül etmek zordu. bir gece hayatım dedi kocasına sakın alay ettiğimi sanma bana tuhaf gelen bir şey var kızmaca yok ama. anlaşılan yataktaki sorunlarından ötürü oğlumuzu suçluyorsun her an" adam perişan. macunlar merhemler denedi umutlanıp zaman zaman iksirler losyonlar ve kaşındıkça kaşındı kan-revan. doktor dedi ki adama kesin bir şey denemez ama, belki derdinizin devası derdinizin sebebi. istiridye seks gücünü arttırır derler. kim bilir, oğlunuzu yerseniz saatlerce sevişmek size vız gelebilir. gece adam usulca süzüldü oğlunun odasına gözünde kan, alnında ter, dilinde yalan. mutlu musun evlat? doğrusu cennet dururken çekilmez böyle hayat düşün bi kere bezip de bu hayattan ölmek istemez mi insan?" gözlerini kırpıştırdı sam ama cevap vermedi. babası iyice kavrayıp bıçağı gevşetti kıravatı. tam tutmuş kaldırırken oğlu ceketine damladı adam kabukları ağzına dayadı ve gidiverdi sam boğazından aşağı sam'dan arta kalanları hemen götürüp gömdüler deniz kıyısına, kumsala. bir damla gözyaşı, bir dua. ve pürtelaş döndüler yuvalarına. istiridye çocuğun mezarı:haç sahile vurmuş olan bir tahta parçasından ve kuma yazılmış bir söz: kurtarır hazret-i isa ama silindi haritası denizin ilk kabarmasıyla. Tim Burton muhteşem... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Woodoo Kız beyaz bezdendir teni yamalar her yerinde ve rengarenk iğneler saplanmış kalbine sahip olduğu güzel hipno-disk gözlerle erkekleri hemen alıyor etkisine çeşit çeşit zombiler hep etkisi altında içlerinden birinin memleketi fransa ama voodoo kız lanetli hem de sonsuza kadar biri ona yaklaştığında iğneler daha da derine batar ... Tim Burton 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 hazmedemz woodoo sessızlık yol boyu elınde belgeler gecmıse dair savurur lesleri yol boyu.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Çok Gözlü Kız birgün parkta gezerken hayretten dona kaldım bir sürü gözü olan tuhaf bir kıza rastladım epey hoş bir kızdı hemde sarsıcı baya! baktım ağzı var başladık laflamaya çiçeklerden bahsettik onbun şiir kursundan ve gözlük takarsa birgün yaşıyacağı onca sorundan öyle bir kız tanımak hoş bir sürü gözü olan ama ağlamaya başladı mı baya ıslanıyor insan Çöp Oğlanla Kibrit Kızın Aşkı kibrit kız pek hoştu çöp oğlan perişan halde! endamına kapıldı: "ateşlidir herhalde!" kibrit kızla arası aşk ateşiyle doldu. bizim sevdalı oğlan yandı bitti kül oldu. T.B Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 leke çocuk çeşit çeşit, malum süper kahramanlar en tuhaf kahramanın ne gücü ne arabası var. süpermen, batman hayranları onu hiç takmadı ama bence çok özel; leke çocuk adı. uçamaz gökdelen etrafında, geçemez hızlı trenleri. doğrusu tek yeteneği lekelemek her yeri. bazen tedirgin eder onu koşup yüzememesi, uçamaması. ama hep astronomiktir kuru temizleme faturası çöp çocuk ve kibrit kızın aşkı çöp çocuk bayılıyordu kibrit kız'a hele çok ateşli duran sevimli hatlarına ama ne kadar sürebilirdi bir çöplr kibritin aşkı çöp çocuktan geriye sadece külleri kaldı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 tim burton'ın şiirleri olduğunu bilmiyordum teşekürler farklı şiirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Toksik Çocuk Roy Roy derdik ona -yeterdi bu kadarı "şu korkunç toksik çocuk" derdi başkaları. Bayılırdı amonyakla asbeste -sigara dumanına da. milleti öksürtürdü soluduğu pis hava. Spreydi en sevdiği oyuncak; uslu uslu oturup sallardı ve havaya sıkardı gün boyu. Garajda beklerdi mesela dolsun diye ciğerleri egzos dumanıyla. Üzüldüm ağlayınca -sodyum klorür gözüne kaçınca. Temiz hava alsın diye bir gün bahçeye koydular. Suratı sapsarı kesildi; vücudu kasıldı -sonuna kadar. Kısa ömrünün son nefesinde büyük bir keder belirdi. temiz havadan ölüneceği kimin aklına gelirdi? Roy'un ruhu bedeninden çıkarken dualar okuduk içimizden. ruhu yükseldi, yükseldi göğe -ozon tabakasında delik açmak üzere. http://trpaslik.xhk.cz/pictures/burtonov.jpg http://www.theempire.com.au/images/2006-02-24/Tim%20Burton%20Oyster%20Boy%20Babydoll%20T-Shirt.jpg http://img.photobucket.com/albums/v492/LickitySplit200/VoodooGirl-2.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.