heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2007 Bugün çocukluğuma döndüm yeniden.. Mazide kalan anılarımızı yaşadım birer birer.. Hayallari bile yetti gözlerimi doldurmaya.. Hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim.. O kadar güçsüzüm ki.. Ağlamayı bile beceremiyorum.. Kanatları kırılmış bir kuş gibiyim.. Uçamıyorum.. Adın var heryerde.. Gözlerini görüyorum nereye baksam.. Üşüyorum.. Çok üşüyorum.. Sıcaklığına okadar hasretimki.. Bugün seni tanıdığım yerden geçtim.. Gözlerini ilk gördüğüm anı tekrar yaşadım.. 17 eylül 2002 --- 3 kasım 2007.. Bugün çocukluğuma döndüm yeniden.. Neden yaşadığıma anlam veremedim bugün.. Bugün o anı tekrar yaşadım.. Zamanın durduğu anı tekrar yaşadım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Geçmiş olsun kardeş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.