heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2007 Sevmişmiydim seni Alışkanlıkmıydı yoksa Başlamadan bitti bizimkisi Başlayamadan bitti Seni hiç Suçlamadım Sorunu hep kendimde aradım Ne yapabilirdim ki Seviyordum seni Tek düşündüğüm buydu Yanındayken ellerim titrerdi Hele gözlerine bakınca Bana sarıldınmı Sanki cennet gibi olurdu herkes herşey heryer Senin için ölüme bile giderdim Değerdin çünkü buna Ama değişmişim artık Hiçbirşey hissetmiyrum sana karşı Kendi kendime soruyorum hep Neden? Cevap bulamıyorum Aslında çok cevap çok basit Gönül Kaçanı kovalar Artık değil! Ne kovalayacak,nede sevecek Gücüm Kalmadı! Şunu geçte olsa farkettim Sadece alışkanlıkmışsın! DEĞMEZMİŞSİN! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Daha demin diğer şiirini okudum geçmiş olsun dedim ama zaten iyiymişsin yahu. Neyseee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.