Depressive Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2007 arkadaşlar hepiniz sizin için uygun bir gün söyleyin bir toplanalım konuşalım.. bana göre uygun tarih 16 aralık 2007 aksamı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Bana her gün olur abı!Benim için günün önemi yok da!Mümkün olduğunca akşam saatleri olursa açımdan daha iyi olur! sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 herkesin bi fikrini sormak lazım herkes bos oldugu günü söylerse daha iyi olur.. ayrıca konusacagımız ve paylaşacagımız konular birikti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 toplantı için tek bir başlık seçseniz iyi olacak bu arada.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 peki sayın nora acarım bidahakine eger ayın 16 sında işi olan varsa yada imkanı olmayan büyük bir katılım bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2007 bi yorum gelmemiş.....ocak ortalarında olması aslında makul gibi görünüyor.... hem tahminen başlık daha çok askıda kalır....duyan gören bilen sayısıda artar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 bende tam onu düşünüyordum felidae aynı havayı soluyoruz galiba ocak ortalarına atsak daha güzel olacaktır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Toplantı ocak ayının ortasına atılmıs ama katılım olmadıgı için iptal edilmiş!:)Ben uzunca bi süredir sitede yoktum ve anladığım kadarıyla en son toplantı girişimi bu olmuş ve sonuç alınamamış!Bu toplantıyı daha yakın bi tarihe atsak nasıl olur! Katılmak isteyen arkadaşlar müsayit oldukları gün ve saatleri buraya yazarlarsa ortak bir zaman belirlenip toplantıyı düzenleyebiliriz! Tsk! Saygı ve Sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 evet arkadaşlar. siz bişey yapalım diye topicler acacagınıza biraz var olan seylere baksanız zaten bişeyler görceksiniz.. illa gözünüze sokmak için cafe bölümünede acalım su baslıktan.. Toplantı kararını aslında uzun zaman önce aldık fakat gördgüm o ki kimse pek biilgisiz olmus bu konuya.. Simdi sizlerden ricamız herkes için uygun bir gün belirlemek olucak bunun içinde herkes uygun oldugu haftanın bir gününü ve saatini burda belirtirse hem o günü belirlemede hemde saati kararlaştırmada mutabık olcagımızı düşünüyorum.. Toplantı hakkında bilgide vereyim. nasıl olcak diyorsanız eger: toplantılar msnde konferans seklinde oluyor daha önce bi kaç kez buna katılanlar bilirler. gayet güzel bir konusma ortamı oluşturup herkesin fikirlerini almak için yeterli bir yer olmakta.. Eh artık bişey yapmalı yok sunu söyleyelim demenin vakti gecti.. artık söyleme yap modundayız.. bunun içinde sizlerden fikir almak istiyoruz.. simdiden ilginize teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Hafta içi her gün bana uygundur. Sabırsızlıkla belirlenecek tarihi bekliyorum. Katılmak isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 geceleri pc yi şimdilik biraderimle paylaşmaktayım..ama gündüzleri uygunum...ha..geceleri de ben ona dersem ki mesele mühim,sorun olmaz..toplantıya katılırım:D kambersiz düğün olmamalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 ne toplantısı bu iyi ben gelirim gece olursa iyi olur haa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 bu başlığı lütfen top listte yukarıda tutalım ki haberleşmemiz kolay olsun arkadaşlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 ne toplantısı bu iyi ben gelirim gece olursa iyi olur haa:D Atatürk, Atatürk'çülük ve ülkede son günlerde yaşananlar hakkında, fikir yürütüp, ortak kararlar alabileceğimiz bir toplantı olacak benim anladığım kadarıyla:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 bende katılmak isterim ama.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Hey! beni unuttunuz.. Bende gelirim ..Ama ne zaman toplancaz. Okullar baslamdan toplanalım çünkü ben yatılıyım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 gece gündüz yaz kış farketmez gelirim be ataya can feda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 yukarı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 anlaşılan hergünün aksam saatlerinde herkes uygun olacak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Konuyu yukarı taşımakta fayda var:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 tarihimiz belli oldu.. Salı günü saat 18: 30 da toplanıyoruz.. tam tarih olarak 15. temmuz 2008 gününün salı akşamı saat 18:30 da burdayız.. bekleriz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2008 Geliriz biz de o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 Yarın toplanıyoruz millet:) Son bir kez daha hatırlatıyım dedım! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 beklersinizde calısanlarıda dusunun bea 18.00da cıkıom isten 18.30da olamam anlıcagınız... saat degiseblirse sevinirim depcik degismezsede bensiz kalın bırakın beni tek yalnız bitap dusmus sekilde soguk caddelerin ıssız sokaklarındaki kaldırım taslarında yapısmıs erimis bitmis bi halde :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2008 bende yokum o saatte:(işteyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.