belfalas Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2007 Malzemeler: deniz tuzu 5 siyah mum Deniz tuzu ile içerisinde oturabileceğiniz büyüklükte bir pentagram çizin. Siyah mumları pentagramın her ucuna yerleştirin. Her yaktığınız mumun etrafınızda koruma duvarı oluşturduğunu, ve bu duvarın daha da güçlendiğini imajine edin. Kötü ruhun gitmesi için olan dileğinize konsantre olun ve aşağıdakini (ya da kendi yazdığınız bir duayı) 13 kere tekrarlayın: “küller küllere Ruh ruh’a Bu ruhu al Ve kötülüğü defet! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diabolo Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 bu hiristiyanlardan gelen bir dua arkadasim paylasimin icin saygi duyuyorum ama onlari kovdukdan sonra birdaha gelmemeleri icin dua yöntemleri var onlarida okuman lazim aksi takdirde geldiklerinde büyük zarar cabilirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 yo hayır hristiyanlıktan gelen bir dua değil...kendi dualarımı eklemiyorum buraya. sadece başka bi cadının duasono türkçeye çevirdim ve biraz daha kafiyeli olsun diye sadece ruh yazdım. orjinalinde "spirit of nature" doğanın ruh'u diye geçiyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Bu kovmak için degil cagırmak için olsa gerek mantıga göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 hayır çağırmak için değil...ortamdaki negatif varlığı uzaklaştırmak için ama kalıcı değildir. o yüzden mekana arınma ve kutsama işlemleri yapmak gerekir. gelmemesi için olan birkaç ritüeli daha sonra yazıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 kovmak bu kadar kolay olsaydı hak verirdim...tek hak verebileceğim şey duanın nerden geldiğinin önemli olmadığı...önemli olan isteğini, yönlendirmen...ayrıca gelen varlıklar da pentagramın bir parçası bunu da hesaba katın ...pentagram araç olmalı amaç değil...yani pentagramın da anlamını kurgulamanız gerekir..yoksa su diye başladığınız ateş çıkabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 kesinlikle doğru sidarta ancak pentagram bu rittede araç. ve tabiki yüksek rütbeli demonları uzaklaştırmada etkisiz kalabilr. bu size rahatsızlık veren ancak çok güçlü olmayan demonlar içindir. ancak herşeyin ne kadar güce sahip olcağı sizin gücünüze ve imajinasyonunza bağlıdır. bu ritüelle demon uzaklaştıran arkadaşlarım oldu. başarı kişiseldir o yüzden işe yaramayacağını söylemeyin zira bilemezsiniz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 unutma kişisel enerjiler salında bu gibi ritüellerde başka enerjilerden destek alırlar...aslında destek aldığınız enerjiyle de alakalı bence...bu arada modluk hayırlı olsun..tanışmadık daha ama merhaba... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 merhaba teşekkürler:) dediğin gibi destek aldığın enerji ile alakası çok...ben ritüellerimde direkt olarak Tanrıça'dan enerji alırım aslında. ve genelde böyle bi bedensizle denk geldiği zaman adrenalinden mi bilemiyorum ama kendimi fazlaca cesur ve güçlü hissederim. bu da kovma konusunda olumlu bi etki yaratıyo...çoğu zaman o an içimden gelen sözler ve adaçayı tütsüsü yakmak bile varlığı uzaklaştırabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 kastettiğim tam da bu ne yaptığın değil kiminle yaptığın önemli aslında...ama tanrıça olarak gelen enerji hep aynı mı diye de sormak istiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 enerjinin seviyesi olarak soruyorsan aslında hayır aynı değil...biraz benim konsantrasyonumla alakalı oluyor. yani hastayken ya da ağrılarım varken gereken başarıyı sağlayamıyorum ancak her korunma durumunda yeterli güç geliyor...başarısız bir korunma ve uzaklaştırma yaşamadım daha...ama açık söylemem gerekirse yüksek rütbeli bir demon kovmam da gerekmedi:) o yüzden o durumda ne kadar başarılı olurum bilinmez:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 ben de nedense enerjiyi tamamen boşalttığıma inanmıyorum...bu da baş ağrısı yapıyor genelde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 çağırdığın güçlere teşekkür edip geldikleri yere geri dönmelerini rica ederim ben...o zaman baş ağrısı olmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 hımm teşekkür ederim ama dönmeleri için hiç bir teklifte bulunmadım...haklı olabilrsin..teşekkürler -------------------- aslında hep kalsalar bile dediğim oluyorr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 eğer çok enerji varsa ve rahatsız ediyorsa bol bol topraklan yada toprağa çık veya denize bak, ayaklarını tuzlu suya batır, tuzlu suyla yıkanmaya çalış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dreamer87 Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 kötü varlıkları uzaklaştırmak için pentagram çizmek doğrusu çok eğlenceli geldi bana.. İnsan enerjisi o kadar güçlü ki, şeytanın ta kendisi gelse. sadece sağa sola üfürdüğünüzde kötü varlıkları koyduğunuzu imagine etseniz.. (ki islamda da böyle bi şey vardır, ama olay sadece düşünceden ibaret...) Kötü varlıkları koymuş olursunuz.. Enerji alanınızı güçlendirmeye bakın, bu da güzel düşünce ve sevgiyle olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 Malzemeler: deniz tuzu 5 siyah mum Deniz tuzu ile içerisinde oturabileceğiniz büyüklükte bir pentagram çizin. Siyah mumları pentagramın her ucuna yerleştirin. Her yaktığınız mumun etrafınızda koruma duvarı oluşturduğunu, ve bu duvarın daha da güçlendiğini imajine edin. Kötü ruhun gitmesi için olan dileğinize konsantre olun ve aşağıdakini (ya da kendi yazdığınız bir duayı) 13 kere tekrarlayın: “küller küllere Ruh ruh’a Bu ruhu al Ve kötülüğü defet! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 siyah mum zaten kötü enerji ve negatifliği atmak değilmidir? belfalas sormak istediğim birşey var adaçayı tütsüsü dedin,bu defetme ritlerinde cidden işe yarıyormu?yani sen denedinmi? eğer öyleyse adaçayı yağıda etkili olmazmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 sirius r u serious:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 siyah mum zaten kötü enerji ve negatifliği atmak değilmidir? belfalas sormak istediğim birşey var adaçayı tütsüsü dedin,bu defetme ritlerinde cidden işe yarıyormu?yani sen denedinmi? eğer öyleyse adaçayı yağıda etkili olmazmı? adaçaayı tütsüsü kesinlikle işe yarıyor ancak adaçayı yağının enerjisinin havada tütsü kadar yayılmayacağını düşündüğümden defetmede işe yaramayabilir ama bedeninden negatif enerjileri uzak tutacaktır. -------------------- Duayı bu şekilde okursanız bence farklı şeylere yol açabilir çünkü çok muğlak ifadeler var kendinizi obsesyona uğratabilirsiniz dikkat!!!!! bu büyü dolunayda yapılmalı çember tuzlu su ile kurulmalı aralıksız olmalı siyah mumu kullanmak bazen tehlikelidir o yüzden bence mavi kullanın. dua konusunda haklısın şaman ancak dua konusuna değinmiştim bu dua başka bir cadının duasından çeviridir kendi duanızı yazmanız daha iyi olur diye. siyah mumun kullanılma sebebi ise mekanda bir gelip bir kaybolan negatif varlığı ritüel sırasında orda tutabilmektir. deniz tuzundan pentagram içinde olduğunuz sürece size birşey yapamayacaktır ancak yine de başlangıç aşamasında olan cadıların yapmaması gereken bir uygulama:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 teşekkürler belfalas. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saytan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 3+1 çeşit Ritüel var. bu yapılan Ritüel doğrudur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 siyah mum zaten kötü enerji ve negatifliği atmak değilmidir? belfalas sormak istediğim birşey var adaçayı tütsüsü dedin,bu defetme ritlerinde cidden işe yarıyormu?yani sen denedinmi? eğer öyleyse adaçayı yağıda etkili olmazmı? siyah mum etrafa kötü enerjide yayar o yüzden onu kontrol edebilmek zordur. adaçayının yağını kullanacaksan yağı çakralarına ve evinin kapı pencere kenarlarına birde en kuzeyi en güneyi en doğusu ve en batısı olan noktalara sürebilirsin;) -------------------- adaçaayı tütsüsü kesinlikle işe yarıyor ancak adaçayı yağının enerjisinin havada tütsü kadar yayılmayacağını düşündüğümden defetmede işe yaramayabilir ama bedeninden negatif enerjileri uzak tutacaktır. -------------------- dua konusunda haklısın şaman ancak dua konusuna değinmiştim bu dua başka bir cadının duasından çeviridir kendi duanızı yazmanız daha iyi olur diye. siyah mumun kullanılma sebebi ise mekanda bir gelip bir kaybolan negatif varlığı ritüel sırasında orda tutabilmektir. deniz tuzundan pentagram içinde olduğunuz sürece size birşey yapamayacaktır ancak yine de başlangıç aşamasında olan cadıların yapmaması gereken bir uygulama:) siyah mum orda satürnün sınırlayıcı etkisiyle kullanılıyor varlığı eğer çemberin içine çağırırsa korunma büyüsü bozulur.Korunma büyülerinin en püf noktası asla varlığı davet etmemektir o zaman büyü bozulur çünkü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.