KATA Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2007 ÖĞRENMENİN YARARLARI Hırsları olmayan bir adamım ben Ve çok az dostu olan, hiç becerikli olmayan Para kazanma konusunda, gençleşmeyen Günden güne, bir felaketten paçasını ancak sıyırmış .Yalnız, kötü giyimli, ne fark eder? Geceyarısı kendime kocaman bir tas, Yırtık gri ropdöşambrım ve eski beremle Oturup soğukta şiirler yazıyorum, Eğri büğrü kenarlarına çıplak kadın resimleri çiziyorum. On altılık azgın kızlarıyla Çiftleşiyorum düşlerimin.Kenneth REXROTH HANGİ GEZEGENDE Bütün kırlarda aynı anda Belli belirsiz denize doğru esiyor ılık hava; Donuk suların üzerine sürükleniyor Güz sisi çizgi çizgi; Beyaz balıkçıllar bekleşiyor mavi bataklıkta; Havada yüzüyor dağlar: Tamalpais, Diablo, St. Helena. Avcılar Tepesi’ne tırmanırken Dağlarla denizin birbirleriyle Sarmaş dolaş oluşunu seyrediyoruz elli mil ötede. Çarpık bir bacadan yukarı doğru, Gözlerim tam küçük bir mağaranın Düzeyine gelince, iki beyaz baykuş Havalanıyor sessizce, yüzüme yakın. Gün ışığından şaşkın, dönüp duruyorlar, Sonra kayboluyorlar uçurumun oyuklarında. Bütün gün yeni bir dağcıyı seyrediyorum, Açık sarı saçlı, güvenli, Tatlı bakışlı bir genç kızı. Yavaş yavaş, ustalıkla tırmanışını İnceliğini hiç yitirmeden. İpleri toplarken, O olağanüstü günbatımında, Bana dönerek yumuşak bir sesle, “Kim bilir, gün ne güzel batar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2007 kitabını okuduğum anda, güzel süpriz oldu... Güzel, gerçekten sadece güzel (aşka kelime anlatmıyor) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.