losteirosss Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2007 http://aycu22.webshots.com/image/38061/2000109803157493950_rs.jpg Avusturyalı grup Estatic Fear 1994 yılında kuruldu.Geleneksel doom/gothic melodileri ile klasik melodileri kaynaştırmasını çok iyi bilen grup ,aşırı karamsar melankolik doom metal ile orkestra düzenlemeleri ve ud gibi otantik enstrümanları birleştirme yolları,flüt ve akustik gitarlar ile kesinlikle çok çekici hoş bir hal almıştır. İkinci albümleri ile grup tamamen Matthias Kogler projesine dönüşmüştür.Bu albüm için bir çok müzisyen kiralanmış ve A Sombre Dance albümü çok özlü bir albüm olarak piyasaya çıkmasına çalışılmıştır. Grubun vokalleri (death,black,clean,dişi) ve piyano,flüt ve çello gibi ensturmanlardan oluşması tam manasıyla sek bir doom metal grubu değil birçok farklı tarzı harmanlamasını ve kaynaştırmasını bilen bir grup olarak ön plana çıkmıştır.Albümlerinin akustik ve atmosferik olması ise doom yanını vurgulamaktadır. tür; semfonik doom metal grup üyeleri Matthias Kogler - Guitars, piano Milan 'Astaroth Magus' Pejak - Drums Markus Miesbauer - Bass, vocals Jürgen ``Jay`` Lalik - Vocals Thomas Hirtenkauf - Vocals Klaus Kogler - Lute Bernhard Vath - Cello Claudia Schöftner - Vocals Franz Hageneder - Flute diskografi; Somnium Obmutum (96) A Sombre Dance (99) http://aycu17.webshots.com/image/38336/2000114192994917147_rs.jpg http://aycu32.webshots.com/image/35831/2000153115612309797_rs.jpg Estatic Fear - Intro & Chapter I Estatic Fear - Chapter II Estatic Fear - Chapter IV Estatic Fear / Luis S. YouTube - Estatic Fear / Luis S. -------------------- bir tek ben mi biliyorum bu grubu yahu? bir dinleyin seversiniz... -------------------- bir tek ben mi biliyorum bu grubu yahu? bir deneyin seversiniz ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 yok yok bende biliyorum da cok az sayılır.daha keşfedemedik:) eline sağlık cok hoş parcaları var.nedense artık dinlediğim her doom grubu empryum u andırıyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 empyrium deme ensi. hayatımın grubu...empyrium öncesi ve sonrası vardır bana göre sadece (evet iddialı bir laf ama dinleyenler bilir:)) estatic fear a gelince... dişi vokal adeta su perisi kıvamında kullanıyor sesini.güzel grup... sevilesi dinlenesi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2007 ilk kez dinliyorum:ermm:tuttum ama çok sağlam parçaları var.. gerçekten sevilesi bir grupmuş..sağolasn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 eyvallah:) dinleyelim dinletelim (bkz eğlenelim öğrenelim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 dinlenmesi gerek bir grup bence vazgeçemediklerimden... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seneca Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 müthiş bir grup bayan vokalinin sesi mükemmel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 http://tbn3.google.com/images?q=tbn:CZ_jQFxBvnYJ6M:http://1.bp.blogspot.com/_pXfMU0T3IcA/RmcSXCbf4TI/AAAAAAAAAB8/K6JYksDOnrk/s320/A%2BSombre%2BDance.pngaradım taradım bulamadım.. gerci bu konuda beceriksizm .. yonetici arkadslara sıkca iş cıkartıyorum ama sansımı deniim yinede.. dinlenilmesi paylasılması gereken gercekden kaliteli gothic doom diyebilecegimiz pekde hakettigi üne kavusamamıs bir grup.. Ülke : Avusturya Tür : Doom Firma : CCP Record Resmi Sitesi: http://www.estaticfear.net Elemanlar : Matthias Kogler: Herşey Eski Elemanlar : Markus Pointner: Davul Beowulf: Vokal, bas Stauff: Gitar Marion: Vokal Kuruluş Tarihi : 1994 Avusturyalı gothic doom gurubunun müziklerinde sık olarak klasik tonlar ve orta çağ ezgileri kullanılıyor. Estatic Fear'ın ana üyesi Matthias Kogler'dir.Albümler CCP etiketiyle piyasaya sürüldü. Gurup 1994'te Avusturya'da kuruldu. 1995'te gurup 1 saatlik kompozisyon olan "Exit"te Cofee & Cream, Mortus, Born In The Bottle, Bereavement, Nochtschicht, Herb, Dystrophy, Still No Name, Out Of Cage gibi gruplarla Martin Auzinger ve Peter Kern yapımcılığında yer aldı. 1996'da gurup CCP Records etiketi ve yapımcı Claus Prellinger ile 57 dakikalık "Somnium Obmutum" albümünü kaydetti. Mutsuz, melankolik doom metal senfonik ezgiler ve lavta, flüt ve akustik gitar gibi enstrumanlarla birleştirildi. Müzik ve şarkı sözleri ekipteki herkesle birlikte (teknik ekip ve yapımcılar) yazıldı. İlk albümde gurubun üyeleri: Matthias Kogler, Calix Miseriae olarakta bilinir -gitar, akustik gitar ve piyano Astaroth - Davul Markus Miesbauer, Beowulf olarakta bilinir - Bas, vokal Stauff - Gitar 1999'da gurubun ikinci albümü 50 dakikalık "A Sombre Dance" yayınlandı.Bu albümde Matthias Kogler haricinde tüm üyeler guruptan ayrılmıştı. Yani birnevi solo proje oldu. Müzik ve şarkı sözlerinin tamamı Kogler tarafından yazıldı ve tema daha çok orta çağa uzandı. İkinci albümde yer alan isimler: Matthias 'Calix Miseriea' Kogler - Gitar, piyano Jürgen "Jay" Lalik - Vokal Milan 'Astaroth Magus' Pejak - Davul Thomas Hirtenkauf - Vokal Klaus Kogler - Lavta Bernhard Vath - Çello Markus Pointner - Bass, vokal Claudia Schöftner - Vokal Franz Hageneder - Fülüt Tsigen Foot Music'in 1981 tarihli "No Wave"0" adlı albümünde de yer alan Klaus Kogler Matthias'ın babasıdır. Tom "Thomson" ve Jurgen ise 1994'ten beri Mortus adlı guruptalar. "A Sombre Dance"in görünümü ve dizaynı Gunther Feichtinger tarafından yapılmıştır. sarkı sözleri(ceviri) -------------------- -------------------- videolar videolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Hey izledim dediğim videolar bunlardı konuyu görmeden önce onları izlemişim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 Yağmur damlaları, gök gürültüleri... Sürekli dinlenesi şarkılar... Muhreşem ötesi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.