MALCOLMX Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2007 http://www.firstshowing.net/img/sweeney-todd-big.jpg 1979 yılında Broadway’de gösterime giren, ardından birçok ödül kazanan ve tüm dünyada yüzlerce kez sahnelenen bir müzikal, Tim Burton’un yönetmenliğinde beyazperdeye geliyor. Vazgeçemediği oyuncusu Johnny Depp’i de yanına alan başarılı yönetmen, Sweeney Todd adlı katil bir berberin öyküsünü sunuyor bizlere. Zaten filmin “tam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2007 hadi bakalım hayırlısı umarım güzeldir.johnny depp artık kadrolu oyuncusu oldu zaten tim burton'ın. tim nerde jonny orda:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 johnny deep, tim burton'ın uğuru gibi oldu Oluşturduğu karakterleri kafasında en iyi canlandırabilecek kişi ona göre Johnny .. Bence haklı da. Vizyona girse de izlesek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Makas Eller'i düşünün Depp'ten başkası canlandıramazdı o rolü...Burton' ın hayalgücü başka aktörde canlanamazdı diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2007 heheua edward scissorhands'de tom cruise veya orlanda bloom'u düşünemiyorum.. Charlie'nin çikolata fabrikasında adı geçen biri de Marliyn Manson'dı. Ama yine Johnny seçildi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LoreLai Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2007 M. Manson o konseptte bir video çekmişti gibi hatırlıyorum ama uydurmiyim. Biran önce gelse de izlesek merakla bekliyorum videoyuda izleyince sabırsızlanıyor insan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Sweeney Todd | Official Movie Site | Johnny Depp | Tim Burton meraklısı baksın derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 marilyn manson, tim burton'ın nigtmare before christmas 'ı için bi şarkı yapmıştı.filmden karelerdi,o çekmedi. MARILYN MANSON :: This Is Halloween Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 21 aralık'da gösterime girecek diye duydum doğru mu ? çocuklar gibi şenim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 içinde tim burton, johnny depp olduktan sonra, gerisi yalandır bence:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LoreLai Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 YouTube - Marilyn Manson - Dope Hat bahsettiğim buydu.. charlie nin çikolata fabrikası yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Ben beğenmedim bir hayal kırıklığıydı benim için.Filmin sona kadar olan sıkıcı kısmı sondaki şaşaırtıcı bitişten etkilenmemi engelledi diyebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 bence hoş bi müzikaldi ..keyifle izledim johny deep seviyorum o adamı ya of Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 bende severek izlemistim...hatta ara ara izlerim kafam bozuk oldugunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 kafam bozuk oldugunda Derken ??? :blink: İzledim ben de beklediğim gibi değildi ama beğenmedim diyemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lunatic Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 öncekilerde süperdi şimdikide süperdi bence ortamlar depp in sesi helena bonhom carter ve tim burton ın dehaları işte...yalnızca johanna adlı kızın sesi kulaklarımın kanamasına neden oldu onun dışında herşey süperdi...ve depp in acil tarafından müziğe atılmasını diliyorum bi işi de yapamasa bileklerimi keseceğim zaten salt yetenek olarak doğmuş hem göze hem kulağa hem zihne hem ruha hem kalbe ne diyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 güzel,eğlenceli bir filmdi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 berbat film,izlemeye deymez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.