birunsatan Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2007 "Ben cinayetlerimle insanlara ayna tutmaya çalışan biriyim. İnsanların o aynada kendi korkunç yüzlerini görmelerini, bu iğrenç görüntüden kurtulmak için çaba göstermelerini isteyen biriyim." "Ben zalimlerin çağında yaşayan bir alçaktım. Tanrıların korkak haline getirdiği bir alçak. Alçakalrın en acınacak olanı, en tiksinti vereni." Anadolunun bir yerinde, bir köyde, bir cinayetle başlayan roman, iki dünya arasında gidip gelerek, hem cinayetlerin neden işlendiğini, hem de insanı anlatıyor. Polisiye edebiyat'ın dünya çağında saygı kazanmış yazalarından Ahmet Ümit'in yazmış olduğu ve sadece polisye edebiyat değil, türk edebiyatında da bir başyapıt olan kitap, genç hitit dönemimde bir uygarlığın yaşadıkları ile, günümüzde bu ülkenin doğusunda yaşananları karşılaştırıyor ve insanı sorguluyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.