KATA Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2007 Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2007 Soruşturma -Bir şeye inanıyor musunuz? - İnanıyorum! -İnanıyorsanız, o halde neye Ve kime inanıyorsunuz? -İsa'ya mı? -Allah korusun! -Marks'a mı? -Hiç düşünmüyorum bile! -başka birine mi? -İnanmam, rüyalarıma girse de! Ben köylüyüm.Savaşa gidiyorum. Ölürsem eğer - vaktim toprak altında yaşıtlarımla birlikte geçiyor: deniz kıyısında geziyoruz, mendiller yapıyoruz yırtık bayraklardan, yağmura tutulmuş kuşları kuruluyoruz. Ya da sahil boyunca unutulmuş harfler topluyoruz, sözler kuruyoruz onlardan, türkü yakıyoruz özgürlük rüzgârlarına. Sağ kalırsam eğer: tahıl ekiyorum, biçiyorum, harman dövüyorum. Sonra savaşa gidiyorum yine, çünkü toprağa inanıyorum. Yalnız o dua etmesini bilir çünkü ve de bizim ölü kemiklerimizi, altlarında çocuklarımızın sizleri anacakları yıldız aydınlıklarına dönüştürmesini. Ben, çok tuhaf bir adamım: ölürsem eğer - yaşıyorum demek. Sağ kalırsam eğer - ölmeye gidiyorum. Sadece toprağa inanıyorum çünkü.Ante POPOVSKİ Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Ben, çok tuhaf bir adamım: ölürsem eğer - yaşıyorum demek. Sağ kalırsam eğer - ölmeye gidiyorum. Sadece toprağa inanıyorum çünkü.:clapping::clapping: Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Ben, çok tuhaf bir adamım: ölürsem eğer - yaşıyorum demek. Sağ kalırsam eğer - ölmeye gidiyorum. Sadece toprağa inanıyorum çünkü.:clapping::clapping: hos degıl mı..basit ama var olmus olan bır gercek... öle tokat gıbı vurur ıste marxı ısayı vs ı al asagı edınce:D Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 İnanıyorsanız, o halde neye Ve kime inanıyorsunuz? -İsa'ya mı? -Allah korusun! burasıda en cok guldugum yer... yaa anlatım sade ve ne anlatmak istedigini lönk die ortaya koymus...beniim konusmama gerek yok... Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 evet..tşk ler... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.