KATA Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2007 Soruşturma -Bir şeye inanıyor musunuz? - İnanıyorum! -İnanıyorsanız, o halde neye Ve kime inanıyorsunuz? -İsa'ya mı? -Allah korusun! -Marks'a mı? -Hiç düşünmüyorum bile! -başka birine mi? -İnanmam, rüyalarıma girse de! Ben köylüyüm.Savaşa gidiyorum. Ölürsem eğer - vaktim toprak altında yaşıtlarımla birlikte geçiyor: deniz kıyısında geziyoruz, mendiller yapıyoruz yırtık bayraklardan, yağmura tutulmuş kuşları kuruluyoruz. Ya da sahil boyunca unutulmuş harfler topluyoruz, sözler kuruyoruz onlardan, türkü yakıyoruz özgürlük rüzgârlarına. Sağ kalırsam eğer: tahıl ekiyorum, biçiyorum, harman dövüyorum. Sonra savaşa gidiyorum yine, çünkü toprağa inanıyorum. Yalnız o dua etmesini bilir çünkü ve de bizim ölü kemiklerimizi, altlarında çocuklarımızın sizleri anacakları yıldız aydınlıklarına dönüştürmesini. Ben, çok tuhaf bir adamım: ölürsem eğer - yaşıyorum demek. Sağ kalırsam eğer - ölmeye gidiyorum. Sadece toprağa inanıyorum çünkü.Ante POPOVSKİ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Ben, çok tuhaf bir adamım: ölürsem eğer - yaşıyorum demek. Sağ kalırsam eğer - ölmeye gidiyorum. Sadece toprağa inanıyorum çünkü.:clapping::clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Ben, çok tuhaf bir adamım: ölürsem eğer - yaşıyorum demek. Sağ kalırsam eğer - ölmeye gidiyorum. Sadece toprağa inanıyorum çünkü.:clapping::clapping: hos degıl mı..basit ama var olmus olan bır gercek... öle tokat gıbı vurur ıste marxı ısayı vs ı al asagı edınce:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 İnanıyorsanız, o halde neye Ve kime inanıyorsunuz? -İsa'ya mı? -Allah korusun! burasıda en cok guldugum yer... yaa anlatım sade ve ne anlatmak istedigini lönk die ortaya koymus...beniim konusmama gerek yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2007 evet..tşk ler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.