Jump to content

Yaşadıklarım...

NighT_marE

Önerilen Mesajlar

Mereba arkadaşlar.Uzun zamandır burda anlatmak istediğim bi takım olaylar var.Bu gün nasipmiş.Astral seyahatle fazla ilgiliyim.Bu konuda yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.

Bi keresinde geceydi.Kanepeye uzandım.Lamba sönük fakat televizyon açık.Sesini bile duyuyorum.

Astral deniyorum yine.Bir ara hareketsiz kaldım.Biyerde bu durumdaykn astrale çıkmanın kolay olcağını okumuştum.Hiç panik yapmadım va sadece astrale çıktığımı düşündüm ve gözlerimi kapattım.Ve birden uğultu benzeri garip sesler duydum.Bedenim şiddetli bi şekilde sarsılıyodu sanki.Yavaşça hafiflediimi hissettim.Tavanı görmeye başladım.Gözleirm kapalı ama odanın tavanını görüyorum.Garip ışıklar falan görüyorum.Daha sonra korktum ve açtım gözlerimi.Bunlar sadece 4 dk içinde oldu.Saate bakmıştım.

Başka bi gece bu sefer yatağımda yatıyorum.Karşımda dolap var.Yine hareketsiz kaldım.Astrale çıktığımı düşündüm yine.Ama çıkmadım.Sadece dolabın içinden bişey çıktığını görüdm.Bişey uçarak dolabn içinden çıktı ve kayboldu.

Evet arkadaşlar...İkincisinden emin değilim ama ilkinin astral olduğunu düşünüyorum.Siz ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1. si gibi bişey benimde başıma geldi ama yatmıyordum..

herzamanki gibi pcnin başında oturmuş cs oynuyordum

vuruldum ve tekrar doğmayı beklerken birden kendimi yatağımda gibi hissettim oyun oynarken kafam birhayli karışıktı sanki yatağımdaydım heryer sallanıyordu tavan lamba

sadece tavanı ve lambayı görüyordum.. saate bakmadım ama tahminimce 1 dakika gibi bir zamanda gerçekleşti bunlar ayıldığımda el başlamıştı oyunda..

allah hepimize kolaylık versin.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

selam.gece neden oluyor diye sormussun.dikkat edersen bir arkadaşta uykusuzmu kaldın diye bir soru sormuş.gecenin ilerleyen saatlerinde yani bu uykusuz kalmaya dek geliyor beyinden uyarıcı maddeler salınıyormuş.bu sayede algılarında değişiklikler oluyor olabilir.birde gece ışık ses gibi duyularını meşgul eden uyaran sayısıda azalır.

tavanı görüyordum demissin.3-4 ay öncesinde bende gözlerim kapalıyken odayı görüyordum.duyu görü deniyor buna.başka şeylerde görebililirsin gözlerin kapalıyken.bedeninin sarsılama sebebi o sıradaki kalp çarpıntın olabilir bende öyle oluyordu.o sıra tansiyonda yükseliyor belki kulakların bu yüzden uğuldamıştır

ilkel duyulardır belki sana onları gösteren

belkide değil:P

ezildim özüm çıktı içtim düzeldim:P mole

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

o dediğin salınan madde değil uyku halinde beyin alfa konumuna geçer bunu diyorsun sanırım ve duyugörü değil durugörü dediğin sanırım durugörüyle uzaktaki birini veya bi yeri görebilirsiniz ve senin asıl çıkamama nedenin çıkamayacağını düşünmendir böyle düşündükçe senelerce uğraşsan çıkamazsın ve gitgide dahada umutsuzlaşırsın sadece olumlu düşünmeye çalış

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben astral seyahat yada benzeri şelerle alakadar olan birisi deildim ..bi gece yatagımda kitap okuordum ışık açıktı bi anda gözlerim kapandı ve kendimi ayakta dolabımın önünde buldum ve şaşkınlıkla yatagıma baktıgımda orada yattıgımı gördüm hem ayakta olup hemde yatakta nasıl yatıor olabilirdim!kuzenımle aynı odada kalıorduk ve elımı yuzumu yıkamak için odadan cıktım ve lavobaya gidiordum o an kuzenım cıglık atarak kalktı defalarca ismimi söledi ve şaşkınlık içinde kalakaldım nereye gidiorsun dedi lavobaya dedim gittiğin yerde lavabo yok dedi ve arkamı döndüğümde dış kapının onunde gördüm kendimi ama giderken lavobonun kapısı olduguna emındım ..uyanıktım bunun fazlasıyla farkındayım uyuyor olamazdım imkansız yani hala anlam verebilmiş değilim bu olanlara.. bu tarz ve benzeri şeleri ara sıra yaşıorum ama üzerine düşmüorum..ne olabiliceği hakkındada bi bilgim yok.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

psychick;

Senin yaşadığın olay astral değil.Çok büyük ihtimalle.Bence her gece yatmadan önce Ayetel Kürs-i,Felak ve Nas surelerini oku...Bi arkadaşımın kardeşi aynı şekilde evden çıkmış.Tesadüfen farketmişler bahçe kapısından çıkarken.Biraz daha gitse bir araba falan çarpabilirdi.Normal bi olay olamdığını düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

flozof uyku halinden bahsetmiyoruz.beynin iç dinamiklerinden bahsediyoruz.beynin alfa hali dediğin neki? .beyinden çıkan elektriğin (EEG ile)dışardan ölçülen hallerinden biri.beyin alfa konumuna nasıl geçiyor acaba? beyinden salınan hormonlar medyatörler aracılığıyla(yani madde) olabilirmi?.

durugörüyüde yanlış görmüşüm kusura bakma ama belki duru görüp öyle yazmışımdır.:p

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...