Manje_Loa Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2007 YouTube - Dark Tranquility - Lethe ___________________________________________ give me the drink of the fluid that disintegrates and lend me the sweet balm and blessing of forgetfulness, empty and strong lethe! lethe! hold me near, unravel the stars as i speed through the heavens speed through the night for you are my blade and my rope your are my, you are my, lethe! you are my all! in currents of cobalt you storm through my heart to sever, to puncture the memories that burn let sweep through the arteries in sharp stabs of pain your talonlike fingers to kill me again steal me, invade me and charge me again for i burn and i shudder burn with each movement of so, cleansed through a floodlight i appear; reforged and renewed caressed by the sweet balm and blessing of forgetfulness, empty and strong lethe! hold me near, my one friend and guide as i drown through your fingers drown through your love for you are the life that i hate you are my, you are my.... drag me down, in passionate sighs with the ocean above me and flames in my eyes and grant me a life i can live without... take me away from the life that i hate! __________________________________________ yok eden (dağıtan, eriten) sıvından ver içmek için bana ve boş ve güçlü unutkanlığın tatlı merhemini ve lütfunu ödünç ver bana; yakın tut beni. (içten-samimi sarıl bana) gökyüzünden (cennetlerden) hızla ayrılırken, gece boyunca hızla ayrılırken çöz (açığa çıkar) yıldızları. sen, kılıcım ve ipim (darağacım) olduğun için (sen) benim lethe'msin. kobalt akımlarında yanan anıları delmek, parçalamak için kalbime saldırdın sen. beni tekrar öldürmek için pençe gibi parmaklarınla acının keskin bıçak darbeleri içinde damarlarımı temizle. çal beni, al (işgal et) beni ve yükle (suçla) beni yine! yandığım ve (soğuktan) titrediğim için (...'nın her hareketiyle) her hareketinle yak beni. böylece temizlendim bir projektörle. boş ve güçlü unutkanlığın tatlı merhemi ve lütfuyla öpülmüş (okşanmış) yeniden işlenmiş ve yenilenmiş görünüyorum. lethe, benim tek arkadaşım ve rehberim! yakın tut beni (içten-samimi sarıl bana). senin parmaklarınla boğulurken, senin aşkınla boğulurken nefret ettiğim yaşam sen olduğun için (sen) benim lethe'msin. gözlerimdeki alevlerle ve üstümdeki okyanusla tutkulu özlemlerde (iç geçirme) sürükle ben! ve bana (...'sız) sensiz yaşayabileceğim bir hayat bağışla. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jophiel Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Benim hayatımda önemli bir yere sahip olan bir şarkıdır.Lethenin ne olduğu bilinirse şarkı daha da fazla anlam kazanıyor elbette.Bilmeyen yoktur ama ben yinede yazmak istedim.Belki ilk kez okuyacak olan biri olabilir. Lethe yunan mitolojisinde, suyundan içilince insana geçmişini unutturan bir nehrin adıdır ve sevgiliye ithaf edilebilecek en güzel kelime öbeğidir "you are my lethe" 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 en sevdiğim parcalardan biridir.cevirisi de gayet anlamlı ve güzel.. tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 En sevdiğim şarkılardandır .. Özel bir yeri var bende .. Harika anlamlar taşıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jophiel Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 ilahi seLent coRpse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktober Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 bi forumda okumuştum introsunun melekler tarafından yazıldığını iddia ediyorlardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerous Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 hold me near, my one friend and guide as i drown through your fingers drown through your love for you are the life that i hate you are my, you are my.... Dark Tranquility en sevdigim parçasıdır teşekkürler manje Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Empty Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 take me away from the life that I hate Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 gerçekten mükemmel üstü bir parça (: bakalım festivalde bunu söylerlerse kalpten gitmessem iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 bi forumda okumuştum introsunun melekler tarafından yazıldığını iddia ediyorlardı meleklerinde işleri yok bas çalıyolar..bi sormak lazım cover yapcaklarmı bu parçaya acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 sevgılım bana lethem dedıınde sasırmıstım . cehalet ıste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Gently hold our heads Gently hold our heads on high Aimless time in fear new hide Overthrow the plan Confusion lies in all my words Mad is the soul We barricade ourselves in holes of temperament This is the dawning of a new age A heart that beats the wrong way Insanity's crescendo Windcolour - second sight A touch of silence and the violence of dark Illusion span - the aroma of time Shadowlife and the scent of nothingness Infinite fall of instinct Order of one spells deceit Infinite lack of trust Order of one obsolete Oh escaping time is all we lost ahead? When it's found, can judgement make amends? From force-fed impressions Let us mortify the mind Each soul to violate Each instinct to be rendered false Torn asunder be the conventional forms and frames Now for the blood of heaven Unlearn and the cleansing comes Fell a tremor in the pillars of the senses Cursed victim of a distance near The first dreams - the clearest vision Aimlessly steer towards our night We belong to thee Oh dearest bliss, unnerving silence Entangled within Dimly begotten in clarity found Virginlike tears for impurity bound Beseech he who darken the stars and the sky To greet now this vision an emerald dawn Empty the sun - carve out the wind Insanity's crescendo Tear out the blinded eye Lament of thunder - take comfort in fear Lightning veins in crude exterior Voice the oppression - voice the hypocrisy Lay down the law that made instince fall Escape now and revert This cleansing rebirth Torn asunder be Affect me not; darkened vision Insanity's crescendo Grimly tread the footsteps torn Rebellious stand the seeker tall The thorn of insanity's hand Take this darkened vision from my sight Nailed to the image of ignorance Each soul to violate For the blood of heaven ... Yavaşça başımızı tutalım Yavaşça başımızı yükseğe tutalım Korku içindeki amaçsız zamanları sakla Planları öteye at Bütün kelimelerimde karmaşa var Ruh deli Kendimizi doğamızın deliklerine barikatlıyoruz Bu yeni bir yaşın doğuşu Bir kalp yanlış yönde çarpıyor Deliliğin artışı Rüzgarın rengi--ikinci görüş Sessizliğin bir dokunuşu ve karanlığın şiddeti Aldanmanın arası--zamanın kokusu Gölgeler ve hiçliğin kokusu İçgüdünün sonsuz düşüşü Birinci sıradaki aldatmayı heceliyor Güvenin sonsuz yokoluşu Birinci sıradaki eskimiş Önümüzde bütün kaybettiğimiz kaçan zaman mı? Bulunduğunda,yargılama düzeltebilirmi Güçle beslenmiş baskılardan Hadi aklımızı incitelim Bozmak için her ruh Her içgüdü köreltilmeli Kasırga basmakalıp formlar ve çerçevelerde olmalı Şimdi cennetin kanı için Öğrenmemişlik ve temizleme geliyor Duygu sütunlarının içine bir sarsıntı gönder Yakın bir yolun lanetlenmiş kurbanı İlk düş---en berrak görüş Gecelerimize doğru amaçsız yönelmeler Biz sana aitiz Oh sevgili mutluluk,sakin sessizlik Birbirine karışmış Berraklık içinde donukluk bulundu Bakire gözyaşları,safsızlık bağları için Yıldızları ve göğü karartan ona yalvar Şimdi zümrüt bir şafağın görüntüsünü selamlamak için Güneşi boşalt--rüzgarı kov Deliliğin artışı Köreltilmiş gözlerin yaşını kov Fırtınanın matemi--korku içinde rahatla Dıştaki damarları aydınlatarak İkiyüzlülüğün sesini aç--çılgınlığın sesini aç Kuralları yık Şimdi kaç ve seki haline dön Bu temizlenen yeniden doğuş Fırtına olmalı Beni etkileme.,kararmış görüş Deliliğin artışı Adımlarını sertçe atarak fırtınaya doğru Arayanın asice uzun duruşu Deliliğin elinin parçalanışı Bu karartılmış görüşü görüş alanımdan alın Cahilliğin görüntüsüne tutunarak Her ruhu bozarak Cennetin kanı için Çeviri bana ait değildir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Metal müziği sevmemde etkili olan ilk göz ağrım DT'den mükemmel bir parça. Moral kötüyken falan dinlenmesini tasvip etmiyorum, sonuçlar iyi olmaz Teşekkürler gülüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 En hoş parçaları budur bana göre. "sevmem" kelimesinden sonraki "de" bitişik yazılır düzeltelim lütfen. :F Türk Dil Kurumu'ndan qeliyoq. :F Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Al düzelttim :F karşıma çıkma yolda :F:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Cümlelerin sonuna nokta koyalım. :F Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2010 lethe cover saz,gitar,gitar, bas ...chaotic darkness [video=metacafe;2091721/dark_tranquillity_lethe_cover/]http://www.metacafe.com/watch/2091721/dark_tranquillity_lethe_cover/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2010 İntrosu ağlatır beni.Mükemmel bir parçadır.. Her dinlediğimde içimi titretir... Buarada söylemeden geçemem cuRsed bassını çalmaktan müthiş zevk alır ve mükemmel çalar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2010 Sağol kardeşim elimden geldiği kadarıyla iyi çalmaya çalışyorum Bende çok severim bu parçayı...Açıyımda dinleyim bari şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.