astralci Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2007 Aşağıda ki videoyu izleyin ve doğru astral seyahate:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Daha çok başımın dönmesine sebep oldu.Delircek gibi oldum vallaa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efemera Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 olmirrr olmirrrr,olmirrrrrrrrrrrrrrrrr:( 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jem6 Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 bunun ispatı varmı bu yöntemin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jenet Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 yok...sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cansurest Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 bak bak gözlerim sulandı ses beynimde yankılandı ama bişe olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Omer1982 Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 tabii ki de garantisi yok arkadaşlar bunların hepsi yardımcı yöntemler , önce gerçekten kendinizi geliştirmeniz gereken konular var , bu yüzden astral seyahat konulu forumumuzdan çok rahat bilgiye ulaşabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogaerkegi Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 görüntü konsantrasyonu artırmak için kullanılıyor kullanılan ses de tek bir frekansta ses o da konsantrasyon için.görüntüden ziyade sadece sesi kullanmanızı öneririm arkadaşlar. netten bulabileceğiniz brain wave generator adında bir programla istediğiniz frekansta ses elde edebilirsiniz.lucid rüya astral seyahat hepsi için ayrı frekanslar var(kişiye göre değişir elbette) sevgiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 benm daaha önceden astral seyahat deneyimim vardı zaten ama bu yöntem gerçekten işe yarıyo.. tabi oturup pat diye hadi bakalım astral seyahat yapıcam derseniz yapamazsınız:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zelisko Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2007 ben uykumda yaşıyorum.daha önce bunu çoook kez yaşadım ama ne olduğunu bilmiyordum.astral seyahat hakkında bilgi edindikten sonra tekrar yaşadım.hani tarif ederler ya vücutta karıncalanma olur kalp atışı gibi ses duyulur uğultular olur vs. ben bunları yaşıyorum hatta uyuduğumu fakat rüyada olmadığımı farkediorum bilincim yerinde yani.gözlerimin kapalı olduğunun da farkındayım ama etrafımı görebiliyorum fakat bir türlü bulunduğum yerden kımıldayamıyorum sorun nerde anlayamadım. panik mi yapıyorum acaba farkında olmadan? bana yardımcı olabilcek biri varmı?seyahate çok yakınlaştığımın farkındayım ama icraat yok...yardıııım :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hope_ Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 Öz Astral Seyahat a.ş. ... Müşteri hizmetlerini bi ara baqalim kanko....:laugh::laugh: -------------------- Saka bi yana... Benim de durumum ayni.Calis,calis calis...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 Sanırım işe yarıyor,teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 Bu video ile astral denemesi yapmak zor,pc basında pek basarılı olunmaz gibi ve çıkış için daha uzun bir süre gerekli.Brain wave generator kullanan bi tanıdığım vardı.Gerçekten faydası oluyormus denemelerde.Benim tavsiyemdir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 yaw resmen beynim dinlendi sankim aslında bu görüntü ve ses olayını beynine kazıyıp uyurken yaşıyacan hatta ben deniim bak güzel fikir sabahladık zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 Ay ayyy çıkıyodum cidden çıkıyodum..Şoktayım:S Pc başında sandalyemde otururken valla.Gözlerimi kapatıp sadece sese konsantre olayım dedim.Bi 15-20 saniye sonra hareket edemediğimi farkettim.Birden uyuştu hertarafım.Videodaki seside duyuyodum ama aynı anda garip uğultularda vardı.Çenem titremeye başladı ama ben yine korktum yine bişeyler yapıp durdurdum.Ekrana baktığımda video bitmişti çoktan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manson Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 uykum geldi.. sıkıldım:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mara Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 çok fena kulağım uğulduyo:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 dikkatli odaklandım sadece ileri geri gitti sürekli bedenim bi boşluğa düştüğümü hissettim gözlerimi görüntüden çektim.. ben bişe sormak istiorum bu videodaki çemberi ben bunu izlemeden önce görmüştüm ama siyah ve altın sarısı olarak bi kaç gün önce akşam üzeri biraz uzanıyım dedim bi müddet sonra kendımı hem uyur halde hem uyanık halde görmeye başladım yani nasıl desem yatıorum uyuyorum ama bilinçli uyku gibi .. bi an kendimi salonun ortyasında buldum kırmızı altın sarısı ve siyah olarak salonu gördüm görüş açımda kocaman siyah çemberler vardı iç içe aynı videodaki gibi nerdeyim dedim geri adım attım gözümü açtım yatıorum ama uyumuordum yani merak ettiğim bu çember olayını neden görüor olmam .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 selam videoda bazı bölümlerde resimde değişiklikler oluyor.büyük ekran izleyince resmin üst ve alt kısmına yakın yerde iki tane = işareti var.başta yok sonra var oluyor sonra tekrar kayboluyor.belki bi çeşit hipnoz yöntemi olabilir.bide bizim farketmediğimiz daha çok değişiklikler oluyordur resmin içinde.paylaşım için sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 yha bakın gene aynı şey sitedeki bir çok kişi astral seyahate çıktığını sölüyor ama anlatmıolar metodlarını off Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kracs Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 saolasın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saracen Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 :rofl: bu kadar basit olabileceğini düşünmüyorum şahsen..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 Seyat değil seyahat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 off bnde acılmıyo :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 bende de lütfen birisi link yollasın:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.