Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
real_boys Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Manyak aletlermiş. Düşünemiyorum bana yada başkalrına yapılırken... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Hitlerin insanları rusyalı insanları yakıp sabun yapması yanında bunlar hiç kalır düşünsene önce seni öldürüp yada diri diri yakıyor sonra üstüne bulaşan pislikleri senden yaptığı savunla gideriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 3. resim bana biraz değişik şeyler anımsattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 ne kadar cani canlılarız bizler ... :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 3. resim bana biraz değişik şeyler anımsattı acı ama gerçek olan şeyleri mi anımsattı. kazığa oturtma işkencesi oluyo o galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.