belfalas Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2007 Aşağıda okuyacağınız çalışma Birdnest Coven’inin kötü varlık obsesyonları konusundaki makalelerinden yola çıkarak kişisel araştırmalarım sonucunda yazılmıştır. Uygulamalar bu konuda çalışmalar yürüten coven elemanları ve onların bilgi edindiği diğer coven’lardan gelmektedir. Büyüsel olarak obsesyon tedavisi Büyüsel yaklaşımda birinci basamak iç diyaloglardır. Varlıkla bir şekilde diyaloğa girin. Tam olarak varlığın özelliklerini anlamaya çalışın; kötü niyetli mi, yaşı ufak mı, kızgın mı ya da önemsenmemiş bir varlık mı vs. bu aktiviteye başlamadan önce ruhsal enerjinizi yükseltme egzersizleri yapmanız iyi olacaktır (grounding and centering) . Ruhsal olarak kendi inançlarınız doğrultusunda gereken korumaları sağlayın (dua olabilir bitkilerden faydalanma olabilir, tılsımlar olabilir vs vs.). varlık özellikle size zarar veriyorsa ona yönelteceğiniz sorular kesinlikle yönlendirici olmamalıdır (sen bir demon musun yerine “sen nesin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 güzelçalışma grounding ve centering hakkında bilgi verebilir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 güzelçalışma grounding ve centering hakkında bilgi verebilir misin? tabiki daha önce grounding and centering'le ilgili bir konu açmıştım ancak başlığını "Toprak Ana'dan Enerji Almak" olarak türkçeleştirmiştim. aslında konunun özü topraktan enerji almak (grounding) ve bunu bedende merkezlemektir(centering). konu ile ilgili daha geniş bilgiyi bu başlıkta bulabilirsin: http://www.gnoxis.com/forum/witchcraft-uygulamalari/13862-toprak-anadan-enerji-almak.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Gözümden kaçmış olabilir ama ben göremedim, şunu da eklemek isterim ki kesinlikle yattığız oda da eğer ayna varsa kesinlikle ve kesinlikle odanızdan kaldırın veya üzerini koyu bir kumaşla örtün. Çünkü aynalar aynı zamanda birer geçittirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.