mescalin Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 çok güzel mes ... ben bu reklama zaten bayılırdım...benden güzel dans ediyo araba ...iş yerinde ses çıkışı yok ne yazıkki ama evde bi daha izlerim sesiyle beraber. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 walla bende kaptım!!..çok güzeldi bu reklem ama müzik çok güzel gitmişş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 asıl bu müzikle yapsalarmış türkiyede daha fazla ilgi çekerlerdi.çok güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 süper olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 kuzen supermis bu yaaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest oguz_337 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Keske zeybek oynasaymıs,olsun ama buda cok güzel degilmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necrophilia Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2008 harika olmuşçok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 ya bende ses kartı bozukta merak ettim müzik neee ama bi tahminim var ağrı değın eteğinde olabilirmiii? dicektimkii konu 2006 da açılmış ama kesin halay müziğidir yada ses getiren bir şarkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 hoplayıver cekirge zıp zıp zıp zıp cekirge:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 saol gecegezinen:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 saol gecegezinen:D bu daha iyi hehehe:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.