MaRKe Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2007 Sizce tiyatro hayatın neresinde ve siz tiyatronun neresindesiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 Bence tiyatro Bülent Emin Yarar demek... Bence tiyatro evrimleşmiş insanların toplandığı 5. boyut demek... Bence Tiyatro "Oynadığımız Evrensel Tiyatro" dan gercek yaşamca nefes almak demek... Bence Tiyatro nasıl olursa olsun içinde bulunmam gereken tek topluluk... Sahne tozunu ilaç niyetine içime çektiğim,beni iyileştiren doktorların ezberini ezberlemem demek... İzleyici olarak yaşayabildigim tek sanat dalı demek... Tiyatro Yaşamdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2007 hayatın merkezinde, benim ikinci mesleğim... Ya da; tiyatro, hayattan aldığını, hayata yansıtır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaRKe Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 benbir deniz kabuguysam tiyatro içimdeki incidir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 benim için bir vazgeçilmez.. müzik,sinema,resim gibi tiyatroda hayatın kıyısında olanları yansıtan müthiş sanat.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hope_ Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2007 icine girersen kopamayacagin harika bir dunya ve karin doyurmayan bir meslek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 tiyatro benim içimde ; ben tiyatronun içindeyim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 tiyatro...aşk...inanç...yaşam...yaratım... varlığımı gerçekten besleyen tek duygudur tiyatro... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Tiyatro hayatın tamda kendisi değil midir ? Sadece skecler yoktur reelde...Onu oluşturan parçacıklardan biriyim,bu kdr.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 tiatro eskiden halkların kaynaşması, buluşma yeri gibi bi yermiş mesela eski yunan, ama şimdi pek önemsenmiyo...insanın kendisini daha iyi ifade edebilmesine yarıyo tiyatrocu olarak bakarsak...Ama tabi bi tiyatrocudan daha iyi kimse anlayamaz zatımca... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.