birikinti Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2006 Yabancıların Türklerle ilgili söyledikleri sözlerden derlenmiş güzel bir slayt. Ekli dosya olarak yolluyorum ayrıca rapidshare'de upload ettim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 çok güzelmiş gerçekten, gurur verici. teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2006 gerçekten çok güzelmiş,sorulan son soruda üzerinde çok düşünülmesi gereken bir gerçek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simulatorone Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 açılmıyo bu arkadaşlar bi yardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 ALINTI(birikinti @ 21 10 2006, 00:10 ) 19482[/snapback] Yabancıların Türklerle ilgili söyledikleri sözlerden derlenmiş güzel bir slayt. Ekli dosya olarak yolluyorum ayrıca rapidshare'de upload ettim. Rapidden buyrun:http://rapidshare.com/files/64581/yabanci_...yle_TURKLER.pps [/b] izleyemedim ya acılmıyo nasıl izlicem acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 indirmede sorun yaşamayın diye dosyayı siteye taşıdım.. tekrar deneyebilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 cok cok cok gusel bı paylasım olmus eger bıraz daha surseydı yemın ederım aglardım tuylerım dıken dıken oldu gercekten cok etkıleyıcı ve sonu da cok dogru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Walla ben eklemeye çalşmıştım olmamış. Teşekkürler mescalin. Ayrıca izleyemeyenler rapidden indiremediğimi içi mi izleyemiyor. İzlemek için sisteminizde Mİcrosoft Powerpoint olması lazım...Powerpoint slaytı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Hasan Sabbah "Dört Fasıl" adlı kendi yazdığı kitabında şöyle diyor; "Türler Cin soyundandır. Adem soyundan değillerdir. İnsanoğlundan önce dünyaya cinler yani Türkler hükmediyordu" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Hasan Sabbah'ın hayal gücü inanılmaz gelişmiş doğrusu. Bu slaytı seyretmedim ama anladığım kadarıyla daha önce seyrettiğim bir slayt. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 gerçekten güzelmiş ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aragon Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 çok güzel .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaJmEraN Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 Paylaşım için tşk.Ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2010 güzelmiş gerçektende paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2010 Ben göremiyorum videoyu =( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.