Elesis Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2007 Nasıl olur diyorum hala?..Kimse açmamış bu konuyu...Björk ya nasıl açılmaz?!?İşin ilginç yanı bende açmamışım.Az önce de yaptım bu işlemleri birbuçuk saat konuyla uğraştım ama sonra,hata vermesi nedeniyle konunun açılmadığını görüp delirdim.Ama konu Björk ölsemde açarım ben bu başlığı. Evet nerede kalmıştık? Björk http://susie.unblog.fr/files/2007/10/bjork.jpg Björk Guðmundsdóttir (okunuşu: Biyörk) (Doğumu:21 kasım 1965-Reykjavik),İzlandalı vokalist. Müzik dünyasına Björk adıyla giriş yapan Björk Gudmundsdottir deneysel ve sanatsal müzik çalışmaları ile tanınmıştır. Onu sadece çıkardığı solo albümleriyle tanıyanlar daha önce üç farklı grupla çalışmalarda bulunup albüm çıkardığını öğrendiklerinde biraz şaşırabilirler. Björk; müzikal hayatına; doğduğu yer olan İzlanda, Reykjavik’da başladı diyebiliriz. Daha küçük bir çocukken flüt, piyano ve şan dersleri almaya başladı. Ve 1979 yılında ilk grubuna katıldı. 15 yaşındayken “Tappi Tikarass 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 bu kadına aşığım...gerçekten nasıl açılmamış bu başlık. sana ne kadar karma versem az ne diyordu dancer in the dark' ta ( hayatımın filmlerindendir ) " yaşamak görmekse eğer ben nefesimi tutuyorum " 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Düzelteceğim birkaç şey var ve ne yazık ki elimin altında internet yok yarın düzeltmeleri tamamlayıp videoları vermeyi düşünüyorum.O zaman içim rahatlayabilir ancak. İlgin için teşekkürler Lady of Destruction. Unutmadan,bende aşığım:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Björk - It's Oh So Quiet YouTube - Björk - It's Oh So Quiet Björk "Who Is It" Björk - Unravel YouTube - Björk - Unravel bjork-hunter YouTube - bjork-hunter Bjork - Human Behaviour YouTube - Bjork - Human Behaviour Björk - Isobel YouTube - Björk - Isobel Björk - Venus as a Boy YouTube - Björk - Venus as a Boy 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2007 Pagan Poetry pedalling through the dark currents i find an accurate copy a blueprint of the pleasure in me swirling black lilies totally ripe he offers a handshake crooked five fingers form a pattern yet to be matched swirling black lilies totally ripe a secret code carved in a palm of fingers form a pattern yet to be matched swirling black lilies totally ripe morsecoding signals pulsate wake me up from hibernate on the surface simplicity but the darkest pit in me is pagan poetry pagan poetry Bj Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 sen yazılacakları yazmışsın, bilgisayarım yanımda olsa bende klip eklerdim ama gerçekten güzel bi başlık olmuş... eline sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Lady of Destruction'un sözlerini yazdığı şarkı Pagan Poetry.Cenaze törenimde arkamdan çalın bu şarkıyı,çok daha huzurlu giderim eminim... Björk ve onun yarattığı muhteşem sanat eseri. MTV de sansürlenen ve MTV nin özgür imajını tamamiyle yıkan parçalardan biri. Björk-Pagan Poetry YouTube - Bjork - Pagan Poetry Pagan Poetry Pedalling through the dark currents I find an accurate copy a blueprint of the pleasure in me Swirling black lilies totally ripe A secret code carved : a secret code carved Swirling black lilies totally ripe He offers a handshake crooked five fingers they form a pattern yet to be matched Swirling black lilies totally ripe On the surface simplicity but the darkest pit in me is pagan poetry pagan poetry Swirling black lilies totally ripe Morse : coded : signals they pulsate : they wake me up from my hibernate On the surface simplicity but the darkest pit in me is pagan poetry pagan poetry I love him This time : I'm gonna keep me to myself This time : I'm gonna keep my all to myself She loves him But he makes me want to hand myself over She loves him ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 waoow son klip süperdi kendine dikio resmen ama saçlar yüzüne geldiğinde dahada süper oluo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 tşk ler,....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 pek çok dostumun tavsiye ettiği fakat hala pek sevemediğim müzisyen björk..bazı sanatçılarla tanışmanın zamanı vardır...sanırım björk için zamanım var hala...stand by konumundayım:Dkonu güzel olmuş elesisim eline sağlık.ve katkılarından ötürü silent corpse'a da teşekkürler... bu şarkı nası unutulur dediğim şarkı...aha buyrun:) All is full of love Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rehab Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 yüce björk heygidi björk bu yaz geliyor gitmek zorundayım gideceğimde.. all is full of love klibi pek etkiler beni androidlerin aşkı...hidden place,cocoon klipleride harikadır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkuaz75 Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 teşekkürler...gzl bi paylaşımdı...björk gerçekten olağanüstü......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 :clapping:Konser o kadar güzeldi ki sözlerle anlatmak mümkün değil.Evet biraz geç yazdım bunları ama anca kurtulabildim konserin etkisinden... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 ya ben görmediklerimi actım ama björkü nasıl atlamısım sasırdım mütis ya cok seviyorum coook Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Dancer in the dark adlı film de izlediğim ve mükemmel bulduğum performansından sonra daha bi çok seviyorum bu kadını. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2009 (düzenlendi) Video olarak eklemek istedim. Björk ve Thom Yorke harika bir düet yapmışlar. I've seen it all, I have seen the trees, I've seen the willow leaves dancing in the breeze I've seen a man killed by his best friend, And lives that were over before they were spent. I've seen what I was - I know what I'll be I've seen it all - there is no more to see! You haven't seen elephants, kings or Peru! I'm happy to say I had better to do What about China? Have you seen the Great Wall? All walls are great, if the roof doesn't fall! And the man you will marry? The home you will share? To be honest, I really don't care... You've never been to Niagara Falls? I have seen water, its water, that's all... The Eiffel Tower, the Empire State? My pulse was as high on my very first date! Your grandson's hand as he plays with your hair? To be honest, I really don't care... I've seen it all, I've seen the dark I've seen the brightness in one little spark. I've seen what I chose and I've seen what I need, And that is enough, to want more would be greed. I've seen what I was and I know what I'll be I've seen it all - there is no more to see! You've seen it all and all you have seen You can always review on your own little screen The light and the dark, the big and the small Just keep in mind - you need no more at all You've seen what you were and know what you'll be You've seen it all - there is no more to see! Ocak 9, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2009 Çoook güzel bir parça 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Dancer in the Dark'ın soundtrack'inde bulunan filmde de yer alan güzeller güzeli parça.Aklımı almıştır zamanında geri alabildiğimi söyleyemem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 @elesis Dancer In The Dark hangimizin aklını almadı ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2010 (düzenlendi) i love him Tavsiye ederim dinlediğinize pişman olmayacaksınız.. Ocak 9, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2010 Hiç pişman olmadığım kişilerden biri Evet , tavsiyenizi haddim olmayarak onaylıyorum .. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Bu konserin kaydı vardı bende.. Muhteşemdir.. Ayrıca şarkının klibide oldukça manidar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemtamin Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 björk un venus as a boy u mu yoksa bunu mu daha cok sevdgımı bır türlü kestiremediğim şarkısıdır:) teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Video açılmadı bu defa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.