schizophrana Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2007 terry pratchett' den diskdünya serisinin üçüncüsü cadılık, büyücülük, witccraft hakkında masalsı bir kitap. arka kapak Ölüm omzuna kemikli elini koymadan önce büyücü Drum Billet'in yaptığı son şey asasını bir sekizinci oğlun sekizinci oğluna geçirmek olmuştu. Ancak büyü alemindeki bağnaz ve kadın düşmanı meslektaşları açısından tahihsiz bir hata yaparak yeni doğan bebeğin cinsiyetine bakmayı ihmal etti... Eskarina adındaki 'cadaloz' kız çocuğu sekiz yaşına geldiğinde, büyücüyü, asayı ve de konuyu tamamen unutmaya azimli olan kasaba halkının tüm çabalarına rağmen; kariyerine kafasını kızdıran ağabeyini domuza çevirmek, Havamumu Nine'nin ocağında ateş yakmaya çalışırken magma kıvamında bir ateş topu yaratıp arzın merkezine göndermek gibi ufak tefek vukuatlar kalmıştır. Artık tek çare bu ele avuca sığmaz ufaklığı Görünmez Üniversite'ye yazdırmaktır. Bu defalık, dünyayı kurtarma görevi Üniversite'nin ön kapısından kovulup arka kapısından girmeyi başaran Eskarina'ya düşecek...Savulun bre gafiller, dünyanın ilk kadın büyücüsü geliyor!... forumda arattım ama bulamadım daha önce verildiyse özür dilerim yok eeğr verilmediyse ben bu kitabı okumadım , okuyanların fikirlerini almak isterim. çünkü okuyan arkadaşlarım çok beğenmişler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 okumalıyım bu kitabı çok ilgi çekici sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Aaa bu kitap elime geçeli belki 15 yıldan fazla olmuştur! "Yedinci oğlun yedinci oğlu" kazara kız doğuyordu yanlış hatırlamıyorsam, ve olaylar gelişiyordu. Çok gırgırdır! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 doğru hatırlıyorsun deme yahu o kadar eski mi ? sayende yaşım da ortaya çıktı ( arkadaşlarım okudu dedim ya :) ) dur ben bir araştırayım bu arada kitap elinde olanlar varsa yazsınlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Alayını tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.