busra Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2006 Türkiye'de İlk Defa Sigaranın Faydaları Bizde Sigara içeni köpek ısırmaz Çünkü yanında baston taşır Evine hırsız girmez Çünkü sabahlara kadar öksürür Üzerine sinek konmaz Çünkü buram buram nikotin kokar Fazla yorulmaz Çünkü yorulunca tıkanacağını bilir Yürümek için zorlanmaz Çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir İhtiyarlamaz Çünkü genç yaslarda sevdiklerine kavuşur Sigara içenlerin ayrıca: Yüzlerine renk gelir Çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur Vücutları bir kus gibi hafifler Çünkü ileri donemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir yorumlarınızı bekliorum ALINTIDIR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 sanırım wardı bu konu yanlıs hatırlamıyosam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 varsa bile güzel bence eline saglık cok guldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Sigaranın faydası olsa annemle babama 2'şer 3'er içirirdim ne çektiğimi bi ben biliyom ewin içinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
busra Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 ALINTI(axcd @ 21 10 2006, 22:08 ) 19706[/snapback] varsa bile güzel bence eline saglık cok guldum [/b] saol.. ya werildiini bilmiodum werildiise özr.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 ben biliyodum zaten sigaranin faydali bisiy oldugunu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Sigarayı ilk icat eden kimdir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 yanlis hatirlamiyosam ilk kizilderililer icmeyi akil etmis tutunu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 evet bende öyle biliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 evet evet kızıldereliler bende öyle biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitehead Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 kızıl derililere türk kolu diyolardı demmekki bişeyi icat etmişiz ama pazarlamyı yapamamışız demekki başkaları sürüyo sefasını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.