Lal Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2006 (düzenlendi) bişey bu arkadaşlar.... we bende seslendirmek istiyorummmmmmm Mart 29, 2010 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2006 ahah bende kitap kampanyası vs doğulu çocuklar bekliyorum saol güzelmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2006 çok eğlendim süper süper ellerine sağlık Shqiptar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Beni güldürdün. Allahta seni güldürsün... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 "bana kitap al" cılardan bir bomba daha... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 sitede mevcut.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 hmmmm... sayın moderatörüm var mı die bakmıştım ama daha dikkatli olurum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efemera Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 (düzenlendi) Kim demiş yurdum insanı fransız şarkısı söyleyemez diye.Birde Öyle güzel türkçeye uyarlamışlarki:rofl::rofl:: Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 (düzenlendi) aaa çok severim ben bu şarkıyı:)Adieu Jolie Candy.... Eklemişken bi dene de ben ekliyim bu biliniyor gerçi Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 sütü seven kamyoncu versiyonunu yapan üçlü çok başarılı ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 pilav yaptır eşşoğlusu kapıyı ört kapıyı sütü seven kamyoncu - esmeralda (tavsiye) teşekkürler efemera Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Biraz o üçlünün taklidi gibi ama beni güldürmeyi başardılar,özellikle sonu çok güzeldi başarılı bir çalışma olmuş velhasıl,teşekkürler efemera... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 valla ben o ucluye de gicik oluyodum(ama komikler ).. bunlara onlarin taklidi diye iyice uyuz olmustum(ama bunlar da fena degil).. dusmanimin dusmani dusmanimdir gibilerden anlamsiz tripler icimdeyim.. sastim kaldim kendime.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 (düzenlendi) [video=youtube_share;uI-5QtEM8TA]http://youtu.be/uI-5QtEM8TA Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 kata ellerine saglık guselmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 tşk ler:)serenada yenı bır boyut bence 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 evde jöle bitmiş diyenler değil mi bunlar :D ahahah saol süper geldi gece gece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 bunun asıl yönetmenlermi diyim yazarlarımı yoksa oyuncularımı onlar bundan gusel olmasın ama guseller.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 (düzenlendi) başka bir cevher :D iğrencim ben ahali iğrennçç Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 (düzenlendi) lady sözler gusel ama elemanlar ı ıhıh... Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 40 yıllık quisamadoyum böyle esmeralda görmedim sigara içen eleman beni kopardı herkesin eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 elerinize sağlık ama pitch seninkinde mahvoldum gülmekten...:rofl: lady, adamlar çok çirkin be, yoksa sözler çok iyi. ilk izlediğimde güzeldi.. hepinizin ellerine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 kapıyı ört :D çirkinler mi hakkaten valla alıcı gözüyle bakmadım hiç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 he biz alıcı gözüyle baktık:p begenseydik istemeye gitcektik zatii:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.