dipp Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=7-Qm8DFcjWI bu muhteşem yorumu mutlaka izleyin.... bu da unforgiven http://www.youtube.com/watch?v=INrLRwgSmM8&NR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Evet gerçekten muhteşem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 hiç söze gerek yok adamlar çalıyolar işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 paylaısm için saol.yha iki üstadın birleşmesi cok güsel olmus. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 güzel güzel olmasınada arada kaynadı gitti walla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Ellerine sağlık dippcim apocalyptica gerçekten sewdiğim gruplardan çok saol paylaşım için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 kanlı canlı konserine gidelim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 ne zaman nerdeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 cok guzel olmus gercekten elıne saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Evet müzik bölümüne ilgi az ne yazık ki,benim de konular kaynayıp gidiyo hep,ama devam edicem paylaşıma bi kişi baksa da yeter,maksat paylaşmak.Bu arada gayet güzel parçalardır.Tekrar izlemek istedim klipleri ama "this video is no longer available"dedi kendisi,tekrar bak istersen izlemek isteyenler olabilir.teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 cruelty ve ladyofdestruction ortak çalışması... YouTube - conclusion YouTube - Apocalyptica - Quutamo 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 ellerine sağlık açılmamıştr umarım daha önceden 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 apocalyptica olarak araştırdım ve bulaamdım açılmışsa da benden günah gitti -------------------- apocalptica & corey taylor ı'm not jesus ( şahane ) YouTube - Apocalyptica feat. Corey Taylor - I'm not Jesus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 ellerine sağlık lady bacı, gecenin bu vakti beni mutlu ettin:) ama eti pufu unttum sanma:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Bana oldukça huzur veren bi grup..Türkiye'ye bidahaki gelişlerinde konserlerini kaçırmıycam... Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 ellerine sağlık lady bacı, gecenin bu vakti beni mutlu ettin:) ama eti pufu unttum sanma:p ikinci verdiğim link ( ı'm not jesus ) sana armağan olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 valla mı bütün eti puflar kurban olsun sana leydim:p söz ilk gördüğümde, eti puf'la doyurucam seni:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Valla mi (: isterim bak ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mara Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 aşşmış bi grup:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Valla mi (: isterim bak ama hem valla hem billa lady teyze...:rofl: ama bir koli olmaz, yarım koli olur, on tane olur onu bilemem:D(çamura yatmanın ilk belirtileri) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 grubun en sevdiğim şarkısı ; her zaman life burns:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 güzeldir hoştur vesselam:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Arkadaslar siz de video ekleyebilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2007 ben eklemiycem, bana ne... istiyosan sen eklemeye devam et:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2007 tamam sen bilirsin...diğer arkadaşlardan katkılarını bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.