nightmore Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2007 Sensizlik davetsiz misafir yatağımda.Yokluğun korkutucu ve yakıyor içimdeki eksikliğin.Ya bu gidişin sonuncusuysa diye kabuslaşıyor,komaya meyilli uykularım… Nefesim nefesine dolanmadan güneşi doğurduğum kaçıncı gece bu bilmiyorum.Sana ulaştıramadığım sesime yabancılaşıyorum.Sözcüklerim çıkmazda,sözcüklerim dilsiz,anlamsız ve yetersiz.Beynimde yankılanıyor,inadına içe-vuruyor dışavuramadıklarım! Tenim yoruldu ellerini var-saymaktan.Bekleyişlere adandım da,alıkoyamadım sabırsız kalbimi histerik ritim bozukluklarından…Ellerin olmak yetmiyor artık,hayalin gerçekliğini aratmaktan öteye gitmiyor! Tiz çığlıkları utandıran bir ah çektim az önce sana,sancım bileylendi… Buralarda bilinç sınırı alt-üst,artık söz geçiremiyorum sayıklamalarıma… Ertelendim…Gözlerimin gözlerine varış tarihine şartlandı takvimler.Zaman denilen derin dondurucuda hapis, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.