shadeo Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2007 o zaman buyrun size türkler bu sedce bi fragman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 muhteşem bir tarihimiz var bununla gurur duyuyorum tabikide ama aynı seyi artık düşünemiyorum bu gidişle ne türkiye ne de türk diye birşey kalıcak sadece eşsiz tarihimiz kalıcak geriye.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Türk milleti yokedilemez artık bunun önüne geçemezler dünyanın her bir ülkesinde türk vardır binlerce yıldır biz bu topraklardayız osmanlıyı içten ve dıştan dünya birleştide yıkamadı şuan türkiyeyide içten ve dıştan tüm dünya yıkmaya çalışıyor Türkiye ancak kıyamette çıkar Türklerden ve ben Türk olmaktan gurur duyuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Türk Yaşıyan tarih tir! Türk'ün yok olması sözkonusu dahi olamaz..EvvelAllah Başta İNSAN sonra da TÜRK olmak..! Dünya üzerinde canlıya bir NİMET tir.. Şükran duyarım. SAYGILAR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 bir Türk olarak atalarımla gurur duyuyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.