birunsatan Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2007 Acıların Kralı Havalar soğumadan gel Ne gaz alacak param var ne de odun.. Kendi açımdan hep dürüst oldum Görmene izin verdim çıkarınca elbisemi Ne kadar zayıf olduğumu bilmene.. Bilmene izin verdim çıkarınca elbisemi Ne kadar zayıf olduğumu görmene.. Ve gördüm senin de zayıflığını Şarap için üzülüp, yorulduğunu Herkes gibi korktuğunu reddedilmekten Bizi anlamayanları dövmek gelirdi içimden Ama şimdi gülüyoruz olan bitene Hey aşk askerleri Boşaltın tüm mevzileri İşte geliyor, geliyor... Acıların kralı.. Topla tüm acıları.. Ondan al da bana ver Acıların tacını... Yüzüyorsun denizinde yalanların, Saat kaç oldu farkında mısın? Kendine ait bir dünya kurmuşsun Ama hiç bir geleceğin yok ki benimle Oysa şimdi gülüyoruz olan bitene.. Hey aşk askerleri Boşaltın tüm mevzileri İşte geliyor, geliyor... Acıların kralı.. Topla tüm acıları.. Ondan al da bana ver Acıların tacını... Değiştim Ben Sevgilim Bu nasıl gitar solo? Bu nasıl ilişki? Acıları terk et gel. Bana tatlı şeyler ver. İstanbul ellerinde, Daima gitar elinde, Sen lüzumsuz şovalye, Ne geçiyor eline? Değiştim, değiştim ben sevgilim Vallahi değiştim, aynı insan mıyım? Teknoloji, ilim, irfan Neler görüyor insan Değişmeli everything! Hadi gari, everibadi. 1,2,3'ler hep aynı yüzler! 4,5,6 sağduyu battı, 7, 8 ve 9 bu oyunda biz yokuz... Değiştim... Aşklar Bizi Terketti Yıldızlar ölmüş çoktan,ışıklar gelir yoktan Uğuldadı dev makine Hem yorgunsun,hem olgun Aşklar bizi terketti,herkes bize imrendi Lodos varmış istanbul'da kadıköy'de allah allah Saat 4 müzik açık,gel dostum kapım açık Ne istersin açık saçık Bir çay olsun uçuk kaçık Aşklar bizi terketti herkes bize imrendi Lodos varmış istanbul 'da kadıköy'de allah allah Sessizlik hasıl oldu,sesle işimiz yoktu Işık olduk nurtopu,zaman zaman einstein Ufak tefek çocuklar,güzel günler var Bekliyoruz gelsin diye,biz kim,kim ki onlar? Aşklar bizi terketti herkes bize imrendi Lodos varmış istanbul'da kadıköyde allah allah Eğ Başını Eğeceksen Akşamları yorgunum,eve geldim sızdım kaldım Müzik tütün ve çay,tüm dertlerden çok uzağım Gitmişsin odan bomboş,başkasını istemem ki ben Para öldürmüş bizi yavaş yavaş Başkasını istemem ki ben Beyazıt çınaraltında,sultanahmet parkında Soluduğumuz aynı hava o bizanslı aşıklarla Eğ başını eğeceksen,yalnızca aşk için eğ Ben çoktan razıyım yitik şarkıların peşinden Kırık kalbim,yaşam zor istikametim sana doğru Tam öğrendim ki sevmeyi heyhat bu yüzyıl geçti gitti Kuşandım zırhımı kıstım gözlerimi Önümde aşk barikatları Eğ başını eğeceksen,yalnızca aşk için eğ Ben çoktan razıyım yitik şarkıların peşinden Kırık kalbim yaşam zor,istikametim sana doğru En Çok Seni Ne yemek var, ne uyku Sadece kemiren kuşku. Kaybettim tamam kabul Kafam batı yüreğim doğu. Birgün anlarsın, başka bir şehirde Belki başka biriyle beraberken Bir gün yanarsın, yoğun iş gününde Son taksitleri öderken Dön geri, affet beni Nasılda zor söyledim bak bu cümleyi Sen iyi bilirsin ben en çok seni sevdim Saat çaldı isyan var Acıl gözlerim açıl, güneş var Acılar sever bizi, bu kadar yeter Kusursuz Cinayetler Çağında Talihsiz bir ortamda, herkes havasında, Sözler yabancı bana yokluğun umurumda Gözgöze gelmişiz dünyanın bir ucunda Çıkar üstündekini uzan bir tarafa Bu kusursuz cinayetler çağında Nereden düştüm ben bu yönsüz dünyaya Mutlu musun sen yattığın yerlerde Ne hırs kaldı artık bak ne de sömürme İnsanlar sizindi topraklar bizimdi Ekilen hep umuttu biçtiğin kinimizdi Yanıyor Tüm Gençliğim Ben mutlu bir çocuktum yıllar önce Sanma şimdi büyüdüm, sanma keyfim yerinde Giden topun peşinden işlerin peşine Büyümek yoktu dostum verilen tüm sözlerde Mesai bitti şimdi paydos baba Hava soğuk, hergün pazartesi bana Yabancı yüzler dolu tüm caddeler Olmuyor baba, gitmiyor birşeyler Yanıyor tüm gençliğim yanıyor tüm geçmişim Nerdeydin söyle sen nerdeydin Bak çocuk büyüdü bak çocuk ölüyor Nerdeydin söyle sen nerdeydin Aşık oldum yıkılmadım ayaktayım Taşıdım hep yanımda cebimdeki düşleri Biraz yardım yardım yollayın Batıyor bu gemi Kaptan çoktan gitti Mesai bitti şimdi paydos baba Hava soğuk, hergün pazartesi bana Yabancı yüzler dolu tüm caddeler Olmuyor baba, gitmiyor birşeyler Yanıyor tüm gençliğim yanıyor tüm geçmişim Nerdeydin söyle sen nerdeydin Bak çocuk büyüdü bak çocuk ölüyor Nerdeydin söyle sen nerdeydin Nerdeydin????? İşte Güneş İşte güneş, hiç batmadı ki Erir kanatların çıkarsan yükseğe Yaş çok gençti, bırak bu işleri diyorlar Bıkmıştın sefaletten, nefes almaktan, vermekten Onun haberi bile yok ne kadar çok sevdiğinden Bıkmıştın okullardan, ceketten, kravattan Seni hep zorluyorlar, ruhunu istiyorlar İşte, işte güneş şimdi acil bir şekilde yaşamak gerek Yaşam, onların bilmediği bir yerde başlıyor İşte güneş, hiç solmadı ki Ne reklamı vardı ne de bir klibi İşte şarkı, ne zaman yazıldı? Ne listeye girdi ne de bir ödül aldı Bıkmıştın reklamlardan içi, boş şarkılardan Sözlüde terlemekten maçta yenilmekten Bıkmıştın savaşlardan tek başına koşmaktan Bu şarkıyı dinleynden ve onu söyleyenden Yayınlardan, sayımlardan, korku içinde olmaktan Kalabalık otobüsten, yürümeyen trafikten O partiden, şu heriften, hep zam gelen kasetlerden Aet'den, kaidelerden, önündeki engellerden.... İşte, işte güneş... hayatımın en önemli olalarından biriydi, kesmeşeker'le tanışmak. hayatımda önemli bir yer tutan bu grubun şarkı sözlerini benim açmam güzel oldu...devamını sonra getiririm... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pokin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 mükemmelsin ya!! ara ara bulamıyordum gerçekten çok saol varol ellerine sağlık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 aşkın dar kubbesınde cınnetın ınınde uzanmıs sahralara serın su mısalı ezberledık öyle guzel kı ...tşk ler:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 Ya Aşkım Ol Ya Dostum Ol Tenin değişine dair Söylenen her türlü söz Nasıl da yarar İşimize... Aşkım oldun dostum oldun günlerimin nuru oldun sen Gözüm gördü kalbim duydu yalanların sebep oldu sen Sana olan ihtiyacım ne parayla ne imanla Gelip geçen günlerle bir Bir tutulamaz Ya aşkım ol ya dostum ol Yoğur beni hamurunda günlerimin çamurunda sen Deniz gibi sar bedeni güneş gibi yak tenimi sen Sana olan ihtiyacım ne parayla ne imanla Gelip geçen günlerle bir Bir tutulamaz Ya aşkım ol ya dostum ol Tarzan İnce Dallarda Dünyada olmaz sevgilim Belki öbür tarafta Ne üstte var ne başta Biz iki çıplak yakışırız anca Hamama Tarzan ince dallarda Tarzan ince dallarda aaaaaa Biraz gitar tıngırdattım Belki uçar dertlerim Seni unutmak için Sigara üstüne sigara Tarzan ince dallarda Tarzan ince dallarda aaaaaaaaa Bütün anti-aşıklar Bütün şehir fatihleri Bu şehir dar bize Oysa dünya dönüyor hala Bildik sesler üstüne Tarzan ince dallarda Tarzan ince dallarda aaaaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Eyalet Çocukları Sana çok mu bağırmıştım İçkili ve kızgındım Kendine gel demiştin Kendine gelinen evde yok Sonra bir savaş oldu Esefle kınandılar Onlar her şeyi yaptılar Kasti fauller Bel altına yumruklar Rüşvetler şikeler Yıldızlar barışmadı Eyalet çocukları Yalancı ışıklardı Çünkü dünkü çocuklardı Sonra yıldızlar düştü Bak kumlar kızardı Çünkü ölmek pahalıydı Bazen ucuzlardı Benim aşkım bir ateşti Senin silahın duman Dünyanın kanı haram İçtiğini şarap mı sandın Eyalet çocukları Yalancı ışıklardı Çünkü dünkü çocuklardı Eyalet çocukları Yalancı ışıklardı Çünkü dünkü çocuklardı onlar Ne Zaman Gitti Tren? Uzundur ömür meraklanma Mühimdir yalnızlık telaşlanma Saatler geri yavaşlama Sayfalar sarı bir zamanlar genç olsan da Yaşamdan yaralı hayvan gibi İnsafa gelmeyen sahip gibi Duygular,saygılar eşyalardan sonra Yazılmış suya bir zamanlar aşk olsan da Ne zaman gitti tren,bir ben kaldım bir de gölgem Saatim mi geri kalmış bilmem,ne zaman gitti tren Bir rüzgara kapıldık biz Yelkenler delik deşik Acıktık bir anda acıya Bir rüzgara kapıldık biz Ne sen anladın ne ben öğrendim Önsözler gereksizmiş geç bildim Okuduk yine de gençmişiz işte Öylesizliğin daha güzelmiş öylece Bir kısa film hayattan kalan Oyuncu olsam,yönetmen olsan Gördüklerini unutmuş olsan Yaşamak bazen sabır ister Yolculuk Bitti Yola çıktım, sabahın beşi, Tek duyduğum radyonun sesi Fabrikalar, tarlalar, tütün içen köylüler Sessizler, benim gibi Muavin sordu ne yöne Teslim ol kaderine, teslim ol kaderine Şehirlerden bir şehirde indim sabah Sigaramdan derin derin nefes çektim İşler gitmez yolunda, yalnız adam taşrada Yalnız, sessiz Muavin sordu ne yöne Teslim ol kaderine, teslim ol kaderine Alışmalı insan yaşamaya Uzun yalnız çöllerde koşmaya tek başına Vurmalı ateşleri, yıldızlara bakmalı Kaç kişi kaldık şu dünyada? Yolculuk bitti, şimdi güven devri Yolculuk bitti, hah hay Yolculuk bitti, şimdi güven devri Yolculuk bitti, Yolculuk ayırdı bizi, Düşen yapraklar ve bir savaş gibi Şimdi evin araban, bankada bolca paran Güzel şey şu güven Düşün yollar boyunca, her şehir her molada Güzel şey şu güven Alışmalı insan yaşamaya Uzun yalnız çöllerde koşmaya tek başına Vurmalı ateşleri, yıldızlara bakmalı Kaç kişi kaldık şu dünyada? Yolculuk bitti, şimdi güven devri Yolculuk bitti, hah hay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.