Depressive Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2007 (düzenlendi) dügününde ettikleri dansı buyrun izleyin.. asla evlenmem ben Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 (düzenlendi) öldüm gülmekten yaa:) peki bir trabzonluyla:D bende size karadeniz bölgesinin trabzon ilinde meşhur olan bir kolbasti videosu izleteyim:) Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 :rofl: süpermiş yaaa buda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 yaa allah affetsinn buda ne böylee... öldüm gülmekten:rofl: çok tşkrler gecenin bi wakti güldürdünüz beni paylaşımlarınızla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Sizi esefle kınıyorum hiç de böyle degil kayserililer bunlar içki tesiriynennn yapılan uygunsuz halleridr ne öyle hemen kategorize ettiniz, tanımam etmem kayserili degil onlar hem ayıp dalga gecilmez yöreynen yörüknen Şaka maka iki adam coşmuş diye hemen etiket yapmayınız lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Valla tam da kayserili bi arkadaşlar izledim videoyu Bunlar Güzel Oynayamamış Youtube da ararsak daha güzelleri belki olabilirmiş Daha Estetik oynayanları :D Hüseyin (Kayserili) : "Bizim Mahallenin çocukları daha güzel oynuyor " Serhat : Lan bunlar güzel oynasa nolur oynamasa nolur Ben : Hüso Şaka mı bu Hüso : Yok bunlar belki içmiştir Hüso-- (belki demedim beeenn) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 muhabbet süper ama yaaa :D:D 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 (düzenlendi) bir trabzonlu olarak ikinci videodaki dansı ilk defa görüyorum:) daha cok tarık mengüç şakşuka tarzında bişe olmus:Dtamam kolbastıyı bu şekilde yorumluyor karadeniz halkı ama ben esas oyundan yanayım:) benim bilidiğim böyle bişeylerdi: [video=youtube_share;Q9pqCMdd-H4] Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Valla bende karadenizliyim ve gayet meşhurdur bu oyun tarzı;)bilmiyor olabilirsiniz:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerous Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 hehe bizim komsu kayserili dugune cagırayımmı die dusundum bi an icin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeza Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 (düzenlendi) Ben anlamadım napıo bunlar ayin gibi bişey... turuncu tışörtlü ye dıkkat Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 yurdum insanı anlamsız ama çok komik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 crazy in kayseri izledigim her an gülme krizlerine girdigim bir video sagolasın:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper_orkun Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 bunlar ne yapıyor anlyan varmı ?nasıl bır eglencedır bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 izleyip güldünüzmü.. bizde gülmüştük aylar önce forumdayken.. yaa yaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeza Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 kendi çapında eğlenıyorlar.komık olduklarının farkında bile degıller belkıde komık bıle degıller (kendı sınırlarından biraz dışana çıkınca ve bız onları gormeden öncesıne kadar komik degıllerdı belkıde ?!).. ne rahatlar dimi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Bir kayserili olarak hemen müdahale edeyim arkarkadaşlar:D ben kayseride ne böyle bir dügün duydum nede gördüm, şimdi bu arkadaşlar trabzon kolbastı sını görmüşler onu yapmak istemiş ve onuda b....k etmişlerdir bunları kayseri dügünü diye tanıtmak son derece yanlıştır 2 tane zaptirik herifin alkolun de tesiri yaptıgı saçmalık başka bişey degil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Sizi esefle kınıyorum hiç de böyle degil kayserililer bunlar içki tesiriynennn yapılan uygunsuz halleridr ne öyle hemen kategorize ettiniz, tanımam etmem kayserili degil onlar hem ayıp dalga gecilmez yöreynen yörüknen Şaka maka iki adam coşmuş diye hemen etiket yapmayınız lütfen Katılıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 depp iki gundur gulmekten oldurdun ha ........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
crazy_blue Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Gülmekten öldüm ama işin kötü tarafı bende kayseriliyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 allaam niese aklıma birden yıldız tilbenin oynayışı geldi anımsatıyo sanki:D koptum yaa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 hobbaaa ne güzel kopuyorlar be canım çekti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 bir trabzonlu olarak ikinci videodaki dansı ilk defa görüyorum:) daha cok tarık mengüç şakşuka tarzında bişe olmus:Dtamam kolbastıyı bu şekilde yorumluyor karadeniz halkı ama ben esas oyundan yanayım:) benim bilidiğim böyle bişeylerdi: Lütfen Horon ile Kolbastıyı karıştırmayalım efendim... dimi Ensi Bey:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.