KATA Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2007 yenı yıla benım gıbı yalnız,aıleden uzak ve ders calısaak gırecekler olabılır,kısacası gene gnoxisle kaldım başbaşa barı bu konuda sanıyelerı gerı sayabılırız:D simdiden herkesın yenı yılında mutluluk ve sağlık dilerim 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 nicee yıllaraaaa gnoxis... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 :rofl:anlasıldı pıtch sen de bendensın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 yok benim cook buyuk planlarım var........bi kac gun telefonu kapatıcam o derece yıl basından sonra kimse rahatsız etmeden bi kac gun uyumak için.... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 ben de sewdiklerimden ve ailemden uzaktayım:) tüm gnoxis ailesinin yeni yılı şimdiden kutlu olsun:):) 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 ha ben de dedım konuya sahıplenınce ,gel de burda kızmabırader vs tadında forum oyunu oynarız artık:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 opuhahahhaaaa kata supersin ben sizin yerinize içerim vallaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 ıckı nıyetıne kahve ıcerım ben de nappalım kader dıyorum saglık olsn 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 yok benden bi kadeh yesil caylı votka iç... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 ben prensip olarak yılbaşı kutlamaya karşıym. yaşlanıyorum birde hoşgeldin mi diyeceğim bu sebeple bir pogramım yok ve gnoxis'leyim buyrun bu da naçzane çalışmam Gnoxis Yılbaşı Partisi http://img214.imageshack.us/img214/483/christmasparty2qa5.jpg solda sağa pitch , greyhuman ,katatonik , blessed , ben ve cruelty Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 bi dakka ben neden pörsümüşüm.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 küçük bir çalışmayla pörsüyeni değiştirdim aşkolsun kuzum ama ben sanatsal bir çalışmaya imza atayım günün anlam ve önemine binaen senin yaptığına bak 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 evet bu sekilde daha iyi ellerine saglık lady...nice yıllara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 çok şıkız ama -------------------- bu arada 2 kişilik kontenjaımız kalmış boş , katılmak isteyen olursa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 :rofl:gül yerıne kaya kırtasıye ders notları olucaktı tşk ler lady Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 İlkokulda bize zorla söyletilen yeni yıl şarkısını irdelemek istedim. Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl (yılın yeni olduğunu niteleyelim, ne için böyle sallana sallana şarkı söylediğimizi başta anlayalım) Bizlere kutlu olsun (öncelikle kendimizi kutlayalım, egomuz tavan yapsın) Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl (neydi kutladığımız şey diye düşünen salaklar varsa hatırlatma amacı ile) Sizlere mutlu olsun (hadi acıdık sizede mutlu olsun ama kutsuz olsun) Eski yıl sona erdi (artık eski yıl yok ciddiyim, avucunuzu yalarsınız yani) Yepyeni bir yıl geldi (üzülmeyin, artık yepyeni bir yıl var) Bu yıl olsun mutlu bir yıl (az önce demiştim ya hani size mutlu olsun diye, değerini bilin tekrarlıyorum) Bu yıl olsun hey hey (eski yıla sulanmayın bu yıl için diyoruum heey heey sana diyorum) Kardeşiz biz hepimiz (bu öfke ne diye değilmi?) Bitmesin hiç sevgimiz (ölümsüz aşka inanırmısın? (L)) Aramızda dargınlık yok (sıkıysa darıl, alırım ayağımın altında) Aramızda hey hey (neremizde ? diye sorma bir daha heey) Mutlu olsun insanlar (zor temennilerde bulunduğumuzun farkındayız ama genede bir umut işte ) Mutlu olsun tüm evren (laf ola beri gele, uranüsten veya meteordan sanane) Yeni yılda hep birlikte (evrende bize katılsın aynı anda girelim, biz salağız uzayda zaman kavramının farklı olduğunu bilmiyoruz, her yer aynı anda yeni yıla giriyor sanmaktayız hep 365 gün anasını satayım) Yeni yılda hey hey (oof ömrümü yediniz yeni yılda işte heeey heeey) 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 locked resme dahil edelim mi seni ? katılacak mısın partiye katatonik sen de bir günlüğüne gül canım ne olucak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 opuhahhahahahaaa:rofl::rofl::rofl:loked ben daha ne diyiimmm....koptum yaaa Aramızda hey hey (neremizde ? diye sorma bir daha heey) koparken sigarayı kırdım bravoo loked....:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Mutlu olsun tüm evren (laf ola beri gele, uranüsten veya meteordan sanane) locked arkadaşım ne diyim yeteneksin başlı başına :) bu gece ikinci bu biliyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 locked resme dahil edelim mi seni ? katılacak mısın partiye katatonik sen de bir günlüğüne gül canım ne olucak evet güzel partiye benziyor katılabilirim. Ama sadece kırmızı papyonların şıklığı için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 sen bizi yüne güldürürsün o papyonlar düşer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 hayır çırılçıplak kalmamalısınız. Ayıp olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 papyon var daha nee... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 size nice seneler 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 düşer onlar diyorum güldürür bizi locked gene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.