KATA Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2007 (düzenlendi) Uluslararası internet ortamında video paylaşım sitesi YouTube’da bu yıl en çok bir bufalo sürüsünün aslanlara saldırısının gösterildiği Kruger Savaşı (Battle at Kruger) izlendi. YouTube tarafından açıklanan sonuçlara göre, salt izlenme sayısı bakımından ilk sırayı alan, 8 dakikadan biraz fazla süren "Battle at Kruger" videosu, 21 milyondan fazla kez seyredildi. Video, Güney Afrika’daki Kruger Ulusal Parkında bir safari sırasında çekildi. Filmi çeken Jason Schlosberg’in buradaki çekimlerinden hazırladığı belgesel gelecek bahar National Geographic kanalında yayımlanacak. Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 hobaaa...hiç bu gune kadar böyle heycanlı belgesel izlemedim....super...saol kata ellerine saglık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 ben de:)ben tşk ederım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 ne kadar tuhaf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 belgeselin bitmiş halini yine stv de mi izlemek zorunda kalcaz:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 inanılmaz bşi bu yaa gerçekten zevkle izledm teşkr ederm katacım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Hayvanlar arasında çok güzel bir dayanışma örneği..Hayvan deyip geçiyoruz ama onlardan öğrenmemiz gereken çok şey var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.